Eğlenceli ve yeni bir dizi geliyor! İşte Benim Tatlı Yalanım oyuncuları, konusu ve fragmanı

Star Tv'de eğlenceli hikayesiyle büyük ilgi görecek yeni bir dizi başlıyor. Benim Tatlı Yalanım yaz boyunca seyirci karşısında olacak. Öte yandan Benim Tatlı Yalanım'ın oyuncuları kadar konusu da merak uyandırdı. İşte dizinin yayınlanan fragmanı ve diğer detayları. 
Yeni dizi
Ekip
Bu hafta itibariyle 4 yeni dizi seyirci karşısına çıkacak. İlk olarak Atv'de Kimse Bilmez yayınlanırken, çarşamba günü Kanal D'de de Afili Aşk ve Perşembe ise Star'da "Benim Tatlı Yalanım" adlı dizi yayınlanacak. Sımsıcak bir hikayeye sahip olan dizi romantik komedi türünde diziseverlerle buluşacak. Eğer ki Benim Tatlı Yalanım ekranda umduğunu bulur ise önümüzdeki sezon da  yayınlanacak. Peki Benim Tatlı Yalanım'ın oyuncu kadrosunda kimler var ve dizinin konusu nedir?  İşte Star TV'nin merakla beklenen yeni yaz dizisinin bütün detayları... 

Benim Tatlı Yalanım Oyuncu Kadrosu ile Dikkat Çekiyor! 


13 Haziran Perşembe akşamı 1. bölümüyle seyirci karşısına çıkacak olan Benim Tatlı Yalanım'ın çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Yönetmenliğini Barış Erçetin ve Cihan Vural’ın gerçekleştirdiği dizinin yapımcılığını O3 Medya üstleniyor. Öte yandan Benim Tatlı Yalanım'ın oyuncuları arasında;  Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in yanı sıra Ahmet Saraçoğlu, Gonca Sarıyıldız, Aslı İnandık, Cem Zeynel Kılıç, Sadi Celil Cengiz, Seda Türkmen, ve Ali Yoğurtçuoğlu yer alıyor. Sıcak bir aşk öyküsünü eğlenceli bir dille anlatacak dizinin senaryosu Deniz Dargı ile Murat Taşkent’in kaleminden çıkıyor.
Her perşembe saat 20:00'da ekranlara gelecek olan Benim Tatlı Yalanım'da masum görünen bir yalanın bir araya getirdiği 3 farklı karakterin macerasını izleyeceğiz. Furkan Palalı'nın Nejat, Aslı Bekiroğlu'nun Suna ve Lavinya Ünlüer'in Kayra karakterine hayat vereceği Benim Küçük Yalanım dizisinin konusu ise şöyle: Ayrı dünyaların insanları olan Nejat ve Suna’nın gönülsüz başladıkları aşk oyunu hepimizi sarıp sarmalayacak bir aşka doğru ilerleyecek.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0