Aleyna Tilki Bikinili Fotoğraf ve Videolarıyla Mesaj Verdi!

Aleyna tilki
Aleyna Tilki
Son zamanlarda tatilde yaptığı paylaşımlarla konuşulan Aleyna Tilki, yine gündemde. Aleyna Tilki'nin bikinili fotoğraf ve videoları sosyal medyayı ikiye ayırdı. 19 yaşındaki şarkıcının bikinili pozlarıyla kendisine "photoshop yapıyor" diyenlere adeta meydan okudu.

2014 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılarak yıldızı parlayan Aleyna Tilki, 2016 yılında ise Emrah Karabulut ile yaptığı şarkıyla resmen müzik dünyasına adım atmıştı. Tilki, o yıldan bu yana yaptığı her şey ile gündeme gelmeye başladı.
Aleyna tilki seksi
Aleyna Tilki
Geçtiğimiz yıl 18 yaşına giren genç şarkıcı, bu yaz sezonunu tatil yaparak değerlendiriyor. Aleyna'nın haziran ayında başlayan tatili hala sürerken paylaştığı fotoğraflar ise sosyal medyayı sallıyor. Bir hayranının çektiği bikinili pozlar ile Aleyna Tilki'nin bikinili olarak sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar arasında dağlar kadar fark vardı. Bunın üzerine pek çok kişi Aleyna Tilki'nin bikinili fotoğraflarının shop'lu olduğunu iddia etmeye başladı.  
Aleyna ifşa
Aleyna
Genç şarkıcı Bodrum'daki tatilinden paylaştığı pozlarla kendisini eleştirenlere yanıt verdi.  Aleyna Tilki, İnstagram'da 2 bikinili fotoğraf ve 2 video yayınladı.  Kısa sürede binlerce beğeni toplayan paylaşım sonra sosyal medya karıştı. Kimi kullanıcılar eleştirilere devam ederken kimileri ise Aleyna Tilki'nin seksi fotoğraflarına tam not verdi.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0