KİMSE BİLMEZ FRAGMANI VE TÜM BÖLÜM DETAYLARI!

Atv
Kimse Bilmez 
ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi Kimse Bilmez bu hafta başlıyor. Öte yandan Kimse Bilmez dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu da oldukça dikkat çekiyor. İşte Kimse Bilmez dizisinin öne çıkan detayları.
Yaz aylarının gelmesi ile beraber pek çok yeni dizi ekrana taşınıyor. Sadece bu hafta 4 yeni dizi izleyici ile buluşacak. Bunlardan biri ise Atv'nin yeni dizisi Kimse Bilmez olacak. Çekimleri geçen ay başlayan dizide aşk, dram ve aksiyon dolu bir hikaye izleyiciyi bekliyor. Bu arada Kimse Bilmez'in oyuncu kadrosunda ise Keremcem, Özgü Kaya, Burak Serdar Şanal ve Engin Hepileri gibi çok sayıda ünlü isim bulunuyor.

Yönetmen koltuğunda Kartal Çidamlı ve Hakan Eren ikilisinin oturduğu dizinin yapımcılığını Baba Yapım gerçekleştiriyor. Star olma hayalleri kuran Sevda ile geçmişi gizemli olan Ali'nin sıradışı aşkını anlatan dizinin senaryosunu Hasan Burak Kayacı kaleme alıyor. Öte yandan 11 Haziran itibariyle izleyici ile buluşacak olan Kimse Bilmez'in en büyük rakibi Star TV'de ekranlara gelen Erkenci Kuş olacak.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0