Sıradışı bir aşkın hikayesi! İşte Kimse Bilmez dizisinin oyuncuları, konusu ve fragmanı

Atv'nin yeni dizisi Kimse Bilmez seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Öte yandan Kimse Bilmez dizisinin oyuncu kadrosunda iddialı isimler bulunuyor. İşte dizinin konusu,  fragmanı ve diğer öne çıkan detayları... 
Yeni dizi
Kimse bilmez
Yaz geldi çattı. Yazın gelişinin en önemli göstergesi ise bir bir ekranlara gelmeye başlayan yaz dizileri oluyor. Bir hafta önce kimi diziler final kimileri ise sezon finali yaparak yerini yeni dizilere bıraktı. Üç aylık süre zarfında seyirci karşısına çıkacak olan 2019 yaz dizileri eğer ki başarılı olurlarsa önümüzdeki sezon da yoluna devam edecek. Başarılı olması beklenen yaz dizilerinin başında ise Atv'de başlayacak olan "Kimse Bilmez" geliyor. Aksiyon, aşk ve dramın bir arada olduğu yeni dizinin hikayesi ve oyuncu kadrosu hemen dikkat çekiyor. Peki Kimse Bilmez dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var ve dizi ne zaman başlayacak? 

İŞTE KİMSE BİLMEZ'İN KONUSU VE FRAGMANI


11 Haziran Salı günü saat 20:00'de ekranlara gelmeye başlayacak olan Atv'nin yeni dizisinin oyuncu kadrosunda;  Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın yanı sıra Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve Ahmet Mekin gibi çok sayıda isim yer alıyor. Yapımcılığını Baba Yapım'ın gerçekleştirdiği yönetmen koltuğunda Kartal Çidamlı ve  Hakan Eren ikilisinin oturduğu Kimse Bilmez'in dikkat çeken senaryosunu Hasan Burak Kayacı kaleme alacak. Küçükten büyüğe herkesi etkileyecek hikayesiyle öne çıkan dizinin fragmanları şimdiden merak uyandırdı.

Star olma hayalleri kuran, çok güzel ve hayat dolu bir kız olan Sevda'nın, esrarengiz bir geçmişe sahip olan Ali'yle sıra dışı aşkının hikayesini beyaz cama aktaracak Kimse Bilmez bakalım umduğunu bulabilecek mi?



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0