KİMSE BİLMEZ REYTİNG SONUÇLARINDA KAÇINCI OLDU?

Atv'de ekranlara gelen Kimse Bilmez reyting sonuçları ile hem seyirciyi hem de oyuncuları şaşırttı. Peki önemli rakiplerle yarışan Kimse Bilmez dizisi reytinglerde kaçıncı oldu?  İşte salı günü reyting sonuçları... 
Dizi haber
Kimse Bilmez 
Sıradışı bir aşk hikayesini ekranlara taşıyan Kimse Bilmez dizisi yaz boyunca televizyon seyircisiyle buluşacak. Eğer ki dizi başarılı olursa yoluna yeni sezonda devam edecek. Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın yanı sıra Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve Ahmet Mekin gibi oyuncuların kadrosunu oluşturduğu dizi dün ilk kez ekranlara geldi. Yapımcılığını Baba Yapım'ın gerçekleştirdiği yönetmen koltuğunda Kartal Çidamlı ve  Hakan Eren ikilisinin oturduğu Kimse Bilmez'in 1. bölümü izleyenlerden tam not almayı başardı. Dizi yayınlandığı saatlerde sosyal medyada da adından söz ettirmeyi başardı. Öte yandan dizinin ilk bölümü bittikten sonra seyircinin yanıtını aradığı "Kimse Bilmez reytinglerde kaçıncı oldu? " sorusu da yanıt buldu. Salı günleri güçlü rakiplerle yarışacak olan Kimse Bilmez dizisinin reyting performansı şaşırttı.

İŞTE KİMSE BİLMEZ REYTİNG SONUÇLARI... 

Dün ilk kez ekran macerasına başlayan Keremcem'li Kimse Bilmez reyting sıralamasında iyi bir başarı elde etti. AB reyting listesinde 6. sırada kendine yer bulan dizinin önünde ise İzlanda Türkiye maçı, Fox Ana Haber, Rafadan Tayfa Deniz Macerası, Star'da Seçim ve Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı. Total verilerde ise durum şöyle: İzlanda Türkiye maçı birinci,  Fox Ana Haber ikinci, Müge Anlı ile Tatlı Sert üçüncü,  yeni başlayan Kimse Bilmez dördüncü ve Rafadan Tayfa Deniz Macerası beşinci olarak ilk 5'i şekillendirdi. ABC1 reyting sıralamasında ise durum neredeyse aynı. Buna göre,; İzlanda Türkiye maçı birinci,  Fox Ana Haber ikinci, Müge Anlı ile Tatlı Sert üçüncü,  Star'da Seçim dördüncü Rafadan Tayfa Deniz Macerası beşinci ve Kimse Bilmez ise altıncı oldu. Bakalım Kimse Bilmez reytinglerde önümüzdeki haftalarda neler yapacak?  



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0