Ne Kadar Güzel Veya Yakışıklı Olduğunuzu Test Edin

Ne kadar güzel olduğunuzu veya ne kadar yakışıklı olduğunuzu mu merak ediyorsunuz? Çevrenizde ki insanlara "ben güzel miyim?" veya "ben yakışıklı mıyım?" diye soramıyorsunuz. Ya da sorup istediğiniz yanıtı alamıyor musunuz?

Yakışıklı testi
Güzellik- Yakışıklılık testi

Önemli Not
Test aracı şu an için durdulmuş durumda. Açıldığı zaman güncellemeler yapılacaktır. 

Nasıl Birisin? Testini yapmak için tıkla

Güzellik sırlarını, güzellik maskelerini, güzellik iksirleri v.s tüm yolları deneyen bir kadınsınız artık bu yöntemlerin ise yarayıp yaramadığını merak ediyorsanız o zaman size yardımcı olacak bir web site var. Peki sadece kadın mı? Hayır tabiki de erkeklerde bu web siteyi kullanarak ne kadar yakışıklı olduğunu öğrenebilir. Artık Google'da yakışıklılık testi veya güzellik testi aramayın bu site ihtiyacınızı karşılayacaktır.

BlinQ adında ki web sitesiye erkekseniz yakışıklılık testi yaparak veya kadınsanız güzellik testi ile kendinizi test edebilirsiniz. BlinQ adındaki web sitesine fotoğraf yükleyerek size belli bir puan verip ne kadar güzel olduğunuzu veya ne kadar yakışıklı olduğunuzu öğrenebilirsiniz.Ayrıca bu web sitesi, yakışıklı olup olmadığınızı veya güzel olup olmadığınızın yanı sıra yaşınızı da tahmin ediyor. Fakat yaş tahminleri pek başarılı değil.

BlinQ Nasıl Kullanılır?

Güzellik yakışıklılık sitesi
Blinq

Yakışıklılık testi veya güzellik testi yapmanıza olanak sağlayan BlinQ, gayet kolay kullanımıyla dikkat çeken başarılı bir sitedir. Kullanımına gelince sitenin anasayfasında yer alan fotoğraf yükleme butonu yardımıyla tek tuşla kendinizin ne kadar güzel veya yakışıklı olduğunu öğrenmeniz mümkün. Ayrıca BlinQ adlı güzellik testi (yakışıklılik testi) yapmanıza olanak sağlayan sitenin birde mobil uygulaması var. Google Play ve Appstor'da BlinQ diye aratarak yakışıklılık/güzellik test etme uygulamasına ulaşabilirsiniz.
Sadece ingilizce dil desteğine sahip olan BlinQ, sizi pek zor durumda bırakmayacak kadar basit bir arayüze sahip. Yine BlinQ'yu Türkçe kullanmak isterseniz chrome Tarayıcıdan yardım alabilirsiniz.

Test Yapmadan Önce Şunu Unutmayın:


ben yakışıklı mıyım? Ya da ben güzel miyim! Sorusuna cevap aramadan önce şunu unutmamanızda fayda var: güzellik ve yakışıklılık göreceli kavramlardandır. Öte yandan BlinQ adlı güzellik, yakısıklılık testi de bir yazılımdır bunu sadece vakit geçirmek veya eğlenmek icin kullanmanızda fayda var. Yoksa çıkan sonucu ciddiye almanız sizin için iyi olmayabilir. Eğer hassas bir yapıya sahipseniz veya her şeyden etkileniyorsanız bu testi yapmanızı tavsiye etmiyoruz. Çünkü beklenmedik bir sonuç almanız sizi fazlasıyla üzebilir.






Güzellik/Yakışıklılık Testi İçin Tıklayın

Siteyi hazırladığımız videoyla daha kolay anlaşılır hale getirdik. Öte yandan Selena Gomez mi? Yoksa Serenay Sarıkaya mı güzel? Sorusuna yanıt arayarak, iki güzel kadını site üzerinde karşılaştırdık. İşte o eğlenceli vidomuz:
Video için tıklayın


Paylaş

WhatsApp Telegram

2 Yorum:

  1. Adsız8/30/2017

    For forex and maybe binary traders only, click on the make money banner
    on this site. I like the software ()
    https://dscus.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0