işte Android için en iyi telefon görüşme kaydedici uygulama

Telefon görüşmelerini kaydetmek zor olsa da imkansız değil. Android'te arama kaydetme uygulaması sayesinde kısacık bir işlemle istenilen telefon aramasını kayıt altına almak mümkün. İşte detaylar...
Google Mart 2019'dan beri Android telefonlarda görüşme kaydına izin vermemekte. Gerekçe ise Avrupa Birliği'nin yasaları. Ancak bu, bazı Asya ülkelerinde geçerli değil. Örneğin Hindistan'da telefon görüşme kaydı uygulamaları sorunsuz çalışmakta. Peki biz yaptığımız telefon görüşmelerini nasıl kayıt altına alabiliriz? Tam anlamıyla bunu yapmak zor olsa da bazı uygulamalar telefonların birtakım farklı özelliklerini kullanarak görüşme kaydına olanak tanıyor. Yani bir nevi arka kapıdan dolanarak işi hallediyor. :)

İşte En İyi Görüşme Kaydı Uygulaması 

Google Play'de pek çok telefon arama kaydedici uygulama mevcut. Ancak %99'u işe yaramıyor. %1'i içinde en iyisini bulmak da samanlıkta iğne aramak gibi. Ama merak etmeyin Webmgon ekibi olarak biz bunu sizin için yaptık. :) Önerdiğimiz uygulamanın özel bir adı yok. Markette "All Call Recorder Automatic DD" olarak geçiyor. Uygulama, kullanıcılar tarafından 4.4 puan alarak öne çıkmayı başarıyor. Telefon görüşme kaydetme programı her ne kadar İngilizce isimli olsa da Türkçe dil desteğine sahip. Bu sayede kullanımı oldukça kolay. 


Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0