YouTuber'lar bu filmde toplandı! İşte Enes Batur Gerçek Kahraman oyuncuları ve fragmanı!

Genç YouTuber Enes Batur 2. filmini bu hafta sinemaseverlerle buluşturuyor. Çekimleri geçtiğimiz aylarda tamamlanan Enes Batur Gerçek Kahraman filminin oyuncu kadrosu, fragmanı ve konusu haberin devamında yer alıyor.
 Enes Batur
Enes Batur
Enes Batur 
Film çeken YouTuber'lar gün geçtikçe artarken kimi YouTube içerik üreticisi ise ikinci filmini seyirciyle buluşturuyor. Bunlardan biriyse sosyal  medyada milyonlarca takipçiye ulaşan Enes Batur. Geçtiğimiz yıl Hayal mi Gerçek mi filmini beyazperdeye sokan Batur, ilk filminde ciddi bir gişe başarısına ulaştı. Enes Batur'un Hayal mi gerçek mi filmi her ne kadar bazı kesimlerce sert şekilde eleştirilince pek çok kişi ise Enes Batur'dan yeni film bekliyordu. Ve beklenen film geldi. "Enes Batur Gerçek Kahraman" adındaki yapım, bazı sahneleriyle oldukça dikkat çekiyor. Öte yandan Enes Batur, yeni filmi için "diğer filme göre daha iyi oldu ve bu kez herkese hitap ediyor" şeklinde bir açıklama yaptı.

Acaba Enes Batur Gerçek Kahraman mı?


31 Mayıs Cuma günü gösterime girecek filmde çok sayıda YouTuber yer alıyor. Komik ve eğlenceli sahneleriyle öne çıkan Enes Batur 2 yani Enes Batur Gerçek Kahraman'ın oyuncuları arasında;  Enes Batur, Ömer Başdoğan (Nalet Bebe), Fatih Yasin, Atakan Özyurt, Bilal Hancı, Baturay Anar, Alper Rende, Fırat Sobutay, Kaya Giray, Halil Söyletmez, Berk Muhammet Sezgin, Berk Coşkun, MC Yaralı, Ezgi nin Kanalı, Burak Güngör, Şeyda Erdoğan, Marul Kafa, Turgut Ekim, Ruhi Çenet, Veysel Zaloğlu, Röportaj Adam, Sude Çınar ve Buse Plan yer alıyor. Bu arada Enes Batur Gerçek Kahraman'ın fragmanı geçtiğimiz hafta yayınlandı. Fragman, 10 milyon aboneye sahip olan Enes Batur kanalında görücüye çıktı. Ve şu ana dek 3 milyona yakın izleme alan Enes Batur 2'nin fragmanı beğeni toplamayı başardı.

Yapımcılığını TME Films ve Eren Medya tarafından gerçekleştirilen filmin konusuna ilişkin açıklama yapılmadı. Yönetmenliğini Doğa Can Anafarta'nın üstlendiği filmde Enes Batur'un YouTube serüveni ve hayatı anlatılmaya devam ediliyor. Ayrıca  Batur, yeni filminin PR çalışması için bir evlilik töreni gerçekleştirdi. Aynı zamanda bayram haftası da vizyonda olacak olan Enes Batur Gerçek Kahraman filminin ne kadar gişe yapacağı merak  konusu. Bakalım Enes Batur gerçekten kahraman mı gişe sonuçları gösterecek...



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0