İşte Ayçin Tuyun'un Sevgilisi Ayçın Tuyun Çocukluk Aşkıyla Beraber

Güzel oyuncu Ayçin Tuyun,  sevgilisiyle verdiği pozları sosyal medya hesaplarında paylaştı. Geçtiğimiz aylarda vizyona giren bir korku filmi için kamera karşısına geçen Ayçin Tuyun, çocukluk aşkı dediği Yusuf Özgü Sertel ile Kıbrıs'ta yıllar sonra bir araya geldi. İşte Ayçin Tuyun'un sevgilisi...
Ayçin Tuyun
Sinema ve dizi  oyuncusu Ayçin Tuyun uzun bir süreden sonra yine gündeme geldi. Geçtiğimiz aylarda vizyona giren korku filmi Alem-i Cin'in başrolünde izleyiciyle buluşan güzel oyuncu, sevgilisiyle çektiği fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaşması ile dikkatleri üzerine çekti. Ayçin Tuyun, çocukluk aşkım dediği Yusuf Özgü Sertel ile beraber olduğu resimleri paylaştı. İkilinin bir araya gelmesi "Ayçin Tuyun'un çocukluk hayali gerçek oldu." yorumlarına neden oldu.
Ayçin tuyun sevgilisi
Ayçin Tuyun

Güzel oyuncu; yıllar önce Kıbrıs’ta yaşadığı dönemlerde platonik aşk yaşadığı, çocukluk aşkı olarak tanımladığı Yusuf Özgü Sertel ile geçtiğimiz günlerde Kıbrıs’ta yeniden bir araya geldi. Tuyun’un, Kıbrıs’ta Bağımsızlık Yolu Genel Sekreterliğini ve Tatlısu İlköğretim İlkokulu’nda beden eğitimi öğretmenliği yapan Yusuf Özgü Sertel ile yeni aşka yelken açtığı öğrenildi. Ayçin Tuyun, yeni aşkını sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf ile sevenlerine  duyurdu.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0