İşte Enes Batur'un Hayatı Hakkında Az Bilinenler! Enes Batur Kimdir?

Enes Batur Sungurtekin, yani bilinen adıyla Enes Batur, YouTube'un en dikkat çeken isimlerinin başında geliyor. Peki ama Enes Batur kimdir? Ve Enes Batur nereli, kaç yaşında?  İşte Enes Batur'un hayatı ve Enes Batur hakkında öne çıkan detaylar.
Enes Batur
YouTube, dünyada olduğu gibi ülkemizde de son yıllarda oldukça fazla içerik üretilip, tüketilen bir platform haline geldi. Google'ın "YouTube iş ortağı" projesini başlatmasıyla birlikte birçok genç, video içerikler üreterek para kazanmaya başladı. Nerdeyse televizyonun yerini tutacak hale gelen YouTube, birçok kişinin de tanınmasına olanak verdi. "YouTube ünlüsü" diye niteleyebileceğimiz YouTuber'lar, artık büyük kitlelere seslenebilir hale geldiler. Bunlardan biri de 6 milyonluk takipçisiyle Enes Batur. O, YouTube Türkiye'nin en çok izlenen YouTuber'larından biri. 

Her ne kadar takipçi kitlesi çocuk ve 20li yaşlarına yeni girmiş gençlerden oluşsa da, Enes Batur YouTube trendlere girmeyi başararak herkesin dikkatini çekmeyi başarıyor.
Ve şu aralar "Hayal Mi Gerçek Mi" adındaki filmiyle gündemde olan Enes Batur, sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasındaki yerini almış durumda. Peki kısa sürede büyük kitlelere ulaşan Enes Batur kimdir? Ve Enes Batur kaç yaşında? Herkesin merak ettiği Enes Batur nereli?  Sorusu ve Enes Baturun hayatı hakkında önemli detaylar haberimizin devamında...  İşte Enes  Batur'un biyografisi.

ENES BATUR KİMDİR? ENES BATUR'UN HAYATI


Enes Batur Sungurtekin, 9 Nisan 1998 doğumludur. Yani Enes Batur 20 yaşındadır. Peki Enes Batur nereli? Hakkında az bilgi bulunan Enes Batur Antalya'da doğup büyümüştür. Öte yandan genç YouTuber,  yaklaşık 6 yıl önce ilk videosunu YouTube'a attı. Genelde oyun ve kapışma videoları çeken Batur, eğlenceli içerikli videolar üretmekte. Ayrıca Enes Batur'un YouTube kitlesi genel itibariyle çocuk ve gençlerden oluşmaktadır. Enes Batur YouTube kanalını takip eden yaş aralığı 13-21 yaşlar olduğu tahmin edilmekte. Bu arada Enes Batur'un eğitim durumu da pek çok kişi tarafından merak edilmekte.
Kesin bir bilgi olmamakla beraber; Enes Batur'un lise mezunu olduğu ifade edilmektedir. Şu aralar "Enes Batur: Hayal Mi Gerçek Mi?" adındaki filmiyle gündemde olan YouTuber, geçtiğimiz sene 44. Altın Kelebek'te  "en iyi YouTuber" ödülünü almıştı. Ancak Enes Batur'un ödülü çocukları istismar eden içerikler çektiği gerekçesiyle elinden alındı. Yine YouTuber olan Başak Kahraman ile sevgili olan Enes Batur, Hayal Mi Gerçek Mi filminde kendini oynamakta. Filmde, Başak Kahraman, Ruhi Çenet gibi birçok YouTuber'da rol alıyor.






Yeni gelişmeleri  FACEBOOK ve TWİTTER  sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0