Çarpışma Neden Final Yaptı? Çarpışma 25. Bölümünün Gelemeyecek Olması Tepki Topladı

Show Tv'nin iddialı  dizisi Çarpışma final yapıyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'yu bir araya getiren Çarpışma'nın 24. Bölümüyle final yapacak olması tepkilere neden oldu. Peki dizi neden bitti?
Çarpışma
Çarpışma
Kısa bir süre önce Show TV'de başlayan ve "yılın iddialı dizisi" olarak lanse edilen Çarpışma dizisi ekranda fazla dayanamadı. Son zamanlarda "Çarpışma final yapıyor" şeklinde çıkan haberler doğru çıktı. Ve güçlü oyuncu kadrosuyla öne çıkan Çarpışma bu akşam son bölümünü yayınlıyor. Yapımcı firma olan Ay Yapım ve yayıncı kuruluş Show TV, son ana kadar dizinin final yapıp yapmayacağını adeta sır gibi sakladı. Geçen gün yayınlanan Çarpışma 24. Bölüm fragmanı ile beraber her şey ortaya çıktı. Etkileyici senaryosuyla dikkat çeken Çarpışma neden final yaptı? 
Aksiyon türündeki Çarpışma dizisinin bitmesinde etkili olan iki sebep gösterilebilir. Son zamanlarda erken biten pek çok yapım gibi Çarpışma da reyting kurbanı oldu. Dizinin erken final yapmasında etkili olan bir diğer neden ise senaryoda yaşanan tıkanıklık. Bu iki sebep dışında da nedenlerin olduğu konuşuluyor. Oyuncu kadrosunda Elçin Sangu, Kıvanç Tatlıtuğ, Alperen Duymaz, Onur Saylak ve Melisa Aslı Pamuk gibi isimlerin bulunduğu Çarpışma'nın 25. Bölümünün gelemeyecek olması sosyal medyada tepkilere neden oldu. "Çarpışma final yapmasın"şeklinde yapılan kampanyalar işe yaramamış gibi görünüyor. Zira dizi bugün saat 20:00'de 24. Bölümüyle son kez sevenlerinin karşısına çıkacak.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0