TYT Türk TV yayınlara başladı! Peki TYT Türk kimin? İşte TYT TÜRK TV frekansı ve canlı yayın

Tyt türk tv
tyt turk
Yeni bir televizyon kanalı yayın hayatına başladı. Yaklaşık 1 yıldır hazırlıkları süren TYT Türk TV, iddialı kadrosuyla seyirci karşısına çıkıyor. Peki Türkiye'nin Yeni Televizyonu  TYT Türk kimin? TYT Türk frekans bilgileri nedir? İşte TYT Türk canlı yayını ve daha pek çok detay... 

Son 1 yılda Türkiye'de 3'ten fazla ulusal yayın yapan TV kanalı yayın hayatına başladı. Ve 5 Ağustos itibariyle  yeni bir televizyon kanalı daha izleyiciye merhaba diyor. Türkiye'nin Yeni Televizyonu TYT Türk'ün hazırlıkları 2018'de başlamıştı.  Tüm hazırlıkları tamamlanan kanalın açılışına özel düzenlenen gecede kanalın yönetimi ve çalışanları bir araya geldi. İş ve sanat dünyasından da katılımın olduğu gecede TYT Türk TV'nin yayın akışı, programları ve kuruluş süreci hakkında sunumlarla bilgilendirme yapıldı. Kayserili iş insanları tarafından kurulan ve oldukça iddialı olan kanalda; haber, magazin, eğlence,ve dini programlar seyirciyle buluşacak. Geçtiğimiz gün tanıtımları yayınlanan kanalın yüzleri de daha önce ekranlarda gördüğümüz isimler.  

Peki TYT Türk kimin?  Edinilen bilgilere göre Texs Medya büniyesinde kurulan  TYT Türk TV'nin sahipleri arasında Ersin Yılmaz ve Vahit Özdemir bulunuyor. 5 Ağustos Pazartesi saat 18:00'de ana haber bülteniyle yayınlarına resmen başlayacak TYY Türk'ün ekran yüzleri arasında  Türkan Varol Kaya, Ebru Keser, Kerem Seven, Pınar Ergüner, Cemal Dursun, Canan Danyıldız ve Öykü Cengiz gibi isimler bulunuyor. 4K destekli son teknolojili ekipmanlarla yayınlarını seyirciyle buluşturacak olan TYT Türk'ün kadrosunun genişleyeceği öğrenildi.

TYT TÜRK'ün frekans bilgileri ise şöyle:Türksat 4A uydusu, Frekans: 12034Mhz Symbol Rate: 27500 FEC: 5/6. Ayrıca Türkiye'nin Yeni Televizyonu TYT Türk, YouTube ve web sitesi üzerinden izlenebilecek. Bu arada kanalda seyirciyle buluşacak olan programlar da netleşti. Buna göre: hafta içi ana haberleri Türkan Varol Kaya sunarken, Ebru Keser Hayatın Tadı programıyla, Kerem Sever hafta sonu ana haber ile seyirciyle buluşacak. Yanı sıra Pınar Ergüner hafta sonu programıyla ekranlara gelirken, İlahiyatçı Cemal Dursun ise dini programlarla seyirci karşısına çıkacak. Bu arada TYT Türk'te Öykü Cengiz sabah haberlerini sunarken, Canan Danyıldız ise magazin programı ile kanalda olacak.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0