Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölümleri ne zaman? Dizinin yeni sezonu merak konusu


Garşamba günlerinin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz sezon finali yapıyor. Atv'de reyting rekorları kıran dizinin 53. Bölümünde sürprizler yaşanacak. Peki Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölümleri ne zaman ekrana gelecek?  İşte ayrıntılar... 
Sen anlat Karadeniz
Sen Anlat Karadeniz 
Diziler için sezon sonu geldi. Kimileri final yaparken kimi diziler ise üç aylık bir araya gitti. Bu hafta sezon finali yapacak yapımlardan biriyse Sen Anlat Karadeniz oluyor. Konusuyla dikkat çeken dizi yaklaşık 2 sezondur Atv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Osman Sınav'ın yönettiği dizinin oyuncu kadrosu  da oldukça dikkat çekici. Bu çarşamba günü sezon finali yapacak olan Sen Anlat Karadeniz, 53. Bölümü yayınlanacak.

Peki Sen Anlat Karadeniz'in yeni sezonu ne zaman başlayacak?  Henüz yapım firması ve yayıncı kuruluş olan Atv bu soruya yanıt vermese de Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölümlerinin yayın tarihi neredeyse belli. Buna göre dizi önümüzdeki sezona 23 Eylül Pazartesi başlaması bekleniyor. İrem Helvacıoğlu gibi isimlerin rol aldığı Sen Anlat Karadeniz'in 54. Bölümünde yaşanacak olaylar şimdiden pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0