İddialı dizi Nöbet oyuncuları ve konusuyla ilgi görüyor! Nöbet dizisi fragman

Necati Şaşmaz'ın yeni dizisi Nöbet, oyuncu kadrosu ve konusuyla merak uyandırdı. İşte Nöbet dizisinin yayınlanan fragmanı ve diğer merak edilen detayları...
Nöbet dizisi
Nöbet
 KurtlarVadisi Pusu'nun sona ermesinden hemen sonra "Polat"  karakteriyle ünlenen Necati Şaşmaz'dan pek çok kişi yeni dizi bekledi. Ancak ne Şaşmaz'dan ne de Pana Film'den uzunca bir süre ses çıkmadı. Hal böyle olunca da pek çok iddia ortaya atıldı. Kimileri Kurtlar Vadisi Kaos diye bir diziden söz etti kimileri ise Kurtlar Vadisi Darbe adlı yapımı konuştu. Fakat bunların hiç biri olmadı. Geçtiğimiz yılın son ayında çekimleri başlayan "Nöbet" ekrana gelmeye hazırlanıyor. Nöbet dizisi, Necati Şaşmaz'ın sahibi olduğu Pana Film tarafından yapımcılığı üstleniliyor. Bu arada şunu belirtmekte yarar var: Nöbet dizisinin yapımcılığını gerçekleştiren Necati Şaşmaz, şu an için kadroda yer almıyor. Ancak Şaşmaz'ın ilerleyen zamanlarda diziye dahil olması bekleniyor.  Öte yandan dizinin yayınlanan fragmanları beğeni toplamayı başardı.

İŞTE NÖBET DİZİSİNİN OYUNCULARI VE KONUSU!


Çekimleri 2018'in sonunda Antalya'nın Elmalı ilçesinde başlayan Nöbet dizisinin oyuncu kadrosunda başrolde;  Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık yer alırken İbrahim Kendirci, Murat Kılıç, Tuncay Beyazıt, Nevzat Yılmaz, Yılmaz Meydaneri, Burak Sarımola, Sultan Elif Taş, Kaan Sevi , Bahadır Buyruk, Ziya Çiçek ve Orkun Ok gibi isimler de dizide bulunuyor. Aksiyonu bol, macera dolu sahneleriyle öne çıkan Show TV'nin yeni dizisi "Geceleri bu dağlarda ya kurt gezer ya da jandarma" sloganıyla iddialı bir şekilde ekrana gelecek. Yayın tarihi 3 Mart Pazar olarak belirlenen yapım güçlü rakiplerle yarışacak.
Nöbet
Nöbet
Bunda böyle her pazar saat 20:00'de Show TV'de seyirci karşısına çıkacak olan Nöbet dizisi, TRT 1'de yayınlanan Elimi Bırakma, Star TV'nin yeni dizisi Kardeş Çocukları ve Fox'un Savaşçı dizisiyle yarışacak. Öte taraftan yeni dizisi için konuşan Necati Şaşmaz, "Daha önce çalıştığımız, çalışmak istediğimiz ve umarım ki daha da çalışmak isteyeceğimiz çok değerli isimler var burada” dedi. Nöbet'in 1. Bölümü meakla beklenirken gelen son habere göre ünlü Bosna Hersekli oyuncu Alma Terzic de diziye 3. bölüm itibariyle dahil olacak.

Yönetmen koltuğunda Gökhan Erkut'un oturduğu dizi Hatay'da geçecek. Samandağ'da bulunan jandarmaların düşman ile olan mücadelesini konu alan dizide, aynı zamanda askerler arasında rekabet de ekrana yansıyacak. Şimdiden adından söz ettirmeyi başaran Nöbet dizisi sosyal medyanın konuşulan konuları arasına girdi. Heyecan dolu sahnelerinin yanı sıra duygusal sahneleriyle de göze çarpan Nöbet dizisinin fragmanı büyük bir izleme rakamına ulaştı. Nöbet her pazar 20:00'de Show Tv'de olacak. 




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0