Kardeş Çocukları dizisi oldukça iddialı! İşte Kardeş Çocukları konusu ve Oyuncuları

Star TV yılın ilk iddialı dizisini ekrana taşıyor. Mehmet Aslantuğ ile Ayça Bingöl'ü bir araya getiren Kardeş Çocukları ele aldığı konuyla öne çıkıyor. İşte Kardeş Çocukları oyuncuları, fragmanı ve diğer detayları...
Dizi
Kardeş Çocukları
Kardeş Çocukları dizisi pek çok dizisever tarafından merakla bekleniyordu. Ve geçtiğimiz haftalarda yayınlanan fragmanla beraber dizinin yayın tarihi belli oldu. Buna göre iddialı dizi Kardeş Çocukları 1. Bölümü ile 27 Ocak Pazar günü ekrana gelecek. Yolları yıllar sonra kesişen iki kardeş ve kaderleri birbirilerine benzeyen çocuklarının öyküsünü seyirciyle buluşturacak yapımın fragmanı büyük ilgi görüyor. Öte yandan Kardeş Çocukları'nın oyuncu kadrosunda ise çok sayıda ünlü isim bulunuyor.

Gold Film'in yapımını, Faruk Turgut'un ise yapımcılığını gerçekleştirdiği dizinin dikkat çeken senaryosunu Sırma Yanık kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturduğu Kardeş Çocukları'nın oyuncuları arasında; Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu,, Murat Daltaban, Alara Turan, Batuhan Ekşi ve Nilay Erdönmez gibi isimler bulunuyor. Çekimleri uzun süredir devam eden dizi bundan böyle her Pazar saat 20:00'de Star Tv'de olacak.
Bu arada Kardeş Çocukları'nın konusu ise kısaca şöyle:
Hayalleri ve hayatları birbirinden bambaşka olan iki anne; Ümran ve Umay. Ümran ve kızı Hayat, küçük bir köyde yaşarken, “Sosyetik güzel’’ Umay Karay ve kızı Hayal, İstanbul’dadır. Hayallerde bile birleşemeyecek kadar farklı hayatlar yaşayan annelerin yolları, yıllar sonra karşılaşınca beklenmedik olaylara neden olur.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0