Yalan Dolan filminin oyuncuları, konusu ve fragmanı

Şafak Sezer'in başrolde yer aldığı Yalan Dolan filmi, fragmanıyla dikkat çekiyor. Peki Yalan Dolan filminin oyuncuları kimler ve konusu nedir? İşte ayrıntılar.
Komedi filmleri
Yalan Dolan
Bu hafta yani 1 Mart'ta gösterime girecek pek çok yapım arasında öne çıkan 2 film bulunuyor. Bunlardan biri Murat Boz Ve Seda Bakan'ın başrolde olduğu Öldür Beni Sevgilim olurken, diğeri ise Şafak Sezer ve Çetin Altay'ın rol aldığı Yalan Dolan. Geçtiğimiz hafta fragmanı yayınlanan Yalan Dolan, bir kesim izleyicinin beğenisini toplamayı başardı. Çekimleri 2018 yılında tamamlanan film, komedi ve aksiyon türünde beyazperdede seyirciyle buluşacak.

Vizyon tarihi 1 Mart olarak belirlenen ve bu Cuma sinemalarda olacak Yalan Dolan'ın yönetmenliğini  Michael Şahin Derun gerçekleştiriyor. Derun, aynı zamanda senaryoyu da kaleme alıyor. Öte yandan Yalan Dolan'ın oyuncu kadrosunda; Şafak Sezer, Çetin Altay, Burcu Binici, Umut Aksoy, Hakan Eksen, Yıldırım Öcek, Aslı Altaylar, Başak Aslı Koşucu, Esma Soysal, Kahraman Sivri, Erol Yavan, Özcan Varaylı gibi isimler bulunuyor.

Kusursuz bir plan yapıp, sistemin hatalarını kullanarak bir banka soygunu yapmak isteyen altı arkadaşın hikayesini anlatacak olan film, bazı sahneleriyle dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor. Eser Yapımcılık'ın yapımını üstlendiği Yalan Dolan sosyal medyada konuşulmaya başlandı.
Yeni gelişmeleri Webmgon'dan takip edebilirsiniz.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0