VİDEO- Ece Erken ile Berkay Öpüştü İddiaları Hala Gündemde!

Berkay
Ece Erken ve Berkay
"Ece Erken ile Berkay Şahin aşk yaşıyor" iddialarına ikiliden çok sert tepki geldi. Ece Erken ve Berkay'ın öpüştüğü dedikoduları da yine sosyal medyada 3 gündür gündemde.
Yaklaşık üç gündür Ece Erken ile Berkay'ın bir partide yakınlaştığı iddiası magazin dünyasını meşgul ediyor. Bir iş adamının verdiği doğum günü partisinde bir araya gelen ünlü sunucu Ece Erken ve şarkıcı Berkay, iddialara göre herkesin önünde öpüştüler.  İlişki yaşadıkları öne sürülen ikiliden apar topar açıklama geldi.
Berkay şahin
Ece Erken
 BircanBali ile "Söylemezsem Olmaz " adlı magazin programını sunan Ece Erken, bu iddiaları duyunca ağladığını ifade etti. Erken, bu asılsız iddiaları ortaya atanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağım dedi. Özlem Ada Şahin ile evli olan ve ikinci çocuğunu bekleyen Berkay ise dedikoduları yalanladı. Öte yandan bu dedikoduların arkasında kim olduğunu biliyorum diyerek dikkat çekti. "Artık bizi rahat bırakın" diyen Berkay Şahin eşi Özlem Ada ile kamera karşısına geçerek açıklama yaptı.
Özlem ada şahin
Berkay
 Berkayve Ece Erken'a ait olan bazı fotoğraflar da magazin haber sitelerinde yayınlandı. Yeni gelişmeleri Webmgon'dan takip edebilirsiniz.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0