Çalışmalarını Sürdüren Ağrı Belediye Başkan Adayı Savcı Sayan Seçilirse Yapacaklarını Sıraladı

2019' yerel seçimlerinde Ak Parti'nin Ağrı belediye başkan adayı olarak gösterilen Savcı Sayan, seçim çalışmalarına geçtiğimiz ay itibariyle başlamıştı. Çalışmalarını sürdüren Ağrı Ak parti belediye başkan adayı Savcı Sayan, halkla ve STK'larla bir araya gelmeye devam ediyor.
Ağrı
Savcı Sayan
Geçtiğimiz ay AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından pek çok il ve ilçe belediye başkan adayı kamuoyuna duyuruldu. Açıklanan 2019 yerel seçim adayları arasında dikkat çeken bir isim de yer alıyor. AK Parti 2019 yerel seçimler için Ağrı belediye başkan adayı olarak  Savcı Sayan'ı gösterdi. Sayan'ın ismi dile getirildiği andan bu yana sosyal medyanın en çok konuştuğu kişi oldu. Öte yandan 2019 yerel seçimlerine 3 aydan daha az bir süre kalmışken AK Partili Savcı Sayan, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sık sık sivil toplum kuruluşları ve halkla bir araya gelen Sayan, geçtiğimiz günlerde basın mensuplarıyla bir araya geldi. AK Parti Ağrı belediye başkan adayı, gazetecilerin sorularını yanıtlarken bir yandan da seçilmesi halinde Ağrı için yapacaklarını sıraladı.

"Seçildiğim zaman AK Parti'nin değil Ağrı'nın belediye başkanı olacağım, diyen Savcı Sayan, projelerini basına anlattı. 2019 yerel seçimlerinde seçilmesi halinde her hafta 3 gün boyunca cenaze evlerine sıcak yemek verileceğini ifade eden Sayan,  "belediyenin özel araçlarıyla haftanın üç günü taziye evlerine yemek taşınacak." dedi. Ağrı'nın turistik güzelliklerine de değinen AK Partili Sayan, "Ağrı'yı inanç ve sağlık turizminde bir numara yapacağım" diyerek iddialı konuştu. Ağrı dönerini ve Ağrı etini marka yapacağını ifade eden Savcı Sayan,  Ağrılı gazeteci ve gençlere vaadini de açıkladı. Ağrı belediye başkan adayı Savcı Sayan, seçilmesi halinde gazetecilere cemiyet binası tahsis edileceğini dile getirdi. Ve aynı zamanda şehirde evlenecek ancak durumu iyi olmayan gençlere çeyiz desteği sağlayacağını söyledi. 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Ağrı belediye başkan adayı olarak yarışacak olan Savcı Sayan'ın en büyük rakibi henüz açıklanmayan HDP'nin Ağrı belediye eşbaşkan adayları olacak.
KAYNAK



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0