Halka Güçlü Kadrosuyla Öne Çıkıyor! Halka Oyuncuları ve Konusu!

TRT 1'in yeni dizisi Halka, bu hafta seyirci karşısına çıkıyor. Aksiyonu bol heyecan dolu sahneleriyle öne çıkan Halka'nın oyuncuları ve konusu oldukça dikkat çekiyor. Yanı sıra dizinin yayınlanan fragmanı da ses getirmeyi başarrdı. İşte Halka dizisinin merak edilen detayları...

TRT, yeni dizilerini peş peşe seyirciyle buluşturuyor. Geçtiğimiz günlerde ekrana gelen ve Kadir Doğulu ile Devrim Özkan'ı bir araya getiren Vuslat'ın yanı sıra bu hafta Halka, çok yakında ise yaşanmış bir öyküyü ekrana taşıyacak olan Tek Yürek dizisi seyirci ile buluşacak. Öte taraftan 15 Ocak salı günü ilk kez yayınlanacak olan Halka dizisinin yapımcılığını Es Film adına Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici gerçekleştiriyor. "Halka" adındaki bir suç örgütü ve bu örgütün etkilediği hayatları beyaz cama aktaran dizinin konusu dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor. Çekimleri geçtiğimiz ay başlayan Halka'nın fragmanlarında heyecan dolu sahneler hemen göze çarpıyor. Şimdiden sosyal medyada ilgiyle takip edilen dizinin yayınlanacağı gün önemli rakipleri bulunuyor. Peki Halka'nın oyuncu kadrosunda kimler var? Ve Halka'nın konusu nedir? Dizi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizin devamında...

HALKA OYUNCULARI GENÇ İSİMLERDEN OLUŞUYOR!

"Her şey başladığı yere geri döner!" Sloganıyla izleyici karşısına çıkacak dizinin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk otururken, senaryosunu ise Aziz Tuna ve Ali Demirel birlikte kaleme alıyor. Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım'ın yanı sıra Hazal Subaşı, Nazan Kesal ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın rol aldığı Halka'nın oyuncuları arasında; Erdal Yıldız, Umut Karadağ, Burak Sergen, Funda İlhan, Dilan Telkök, Şehsuvar Aktaş ve Serhat Midyat gibi isimler bulunuyor. Bu arada Halka'nın yayınlanan fragmanları YouTube'da büyük beğeni topladı. Mafyanın, paranın ve entrikanın konuşulduğu karanlık dünyayı yıkmaya çalışan Cihangir ve Kaan’ın mücadelesinin ekrana geleceği Halka’nın konusu da göze çarpıyor.

İŞTE HALKA'NIN KONUSU

Halka
Halka dizisi
İki genç adam, birbirinden farklı iki insan, bambaşka yerlerden gelip, yan yana durarak, inat ve öfkeyle, tesadüf saydıkları bir kumpasla savaşırlar. Uzakta kalan ve peşlerini bırakmayan bir geçmişin ardına düşerler.  Eski defterlerin, kirli davaların, büyük ve küçük yalanların hesabını sorarlar. Mafyanın, paranın,  entrikanın konuştuğu bir hayatın içindedirler.  Adını bilmedikleri, dehşetli yüzünü günbegün tanıdıkları Halka’yla karşı karşıya gelirler.
Halka, gün yüzüne çıkmayan tekinsiz bir suç örgütü. Güç ve paranın olduğu her yerde perde arkasında kendini hissettiren, onlara yön veren kanundışı bir oluşum. Başarmak için her yolu deneyen bir şantaj ağı.
Halka, dur durak bilmeyen bir serüvenin, bu karanlık dünyayı yıkmaya çalışan iki gencin hikâyesi. Kanayan ve kanadıkça acıtan bir mazi. Kaan ve Cihangir’in yeryüzünden intikamı.

HALKA FRAGMAN


Hande Erçel,  Serkan Çayoğlu ile Kaan Yıldırım gibi genç ve başarılı isimlerin yer aldığı TRT 1'in Halka dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı.
Halka dizisi her salı günü saat 20:00'de TRT 1'de olacak!




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0