Aslı Bekiroğlu'na Ait Olduğu İddia Edilen Çıplak Fotoğraflar Sızdı! Aslı Bekiroğlu'nun İfşa görüntülerini Kim Paylaştı?

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu'nun çıplak fotoğrafları sızdırıldı. 25 yaşındaki Bekiroğlu'nun ifşa görüntülerinin kim tarafından paylaştığı henüz bilinmiyor. Twitter'da dolaşan iddialara göre Aslı Bekiroğlu'nun uygunsuz video ve fotoğrafları hackerlar tarafından sızdırıldı.  
Aslı bekiroğlu ifşa
Aslı Bekiroğlu
Son olarak Star TV ekranlarına gelen Benim Tatlı Yalanım dizisinde Furkan Palalı ile başrol oynayan Aslı Bekiroğlu, kısa sürede dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. Dizi geçtiğimiz ay final yaptıktan sonra güzel oyuncunun ismi yeni projelerle anılmaya başladı. Öte yandan geçtiğimiz hafta hastaneye kaldırılan Bekiroğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Başarılı oyuncu toparladı derken şimdi de internette sızan fotoğraflarıyla şoka uğradı. Aslı Bekiroğlu'nun dün gece saatlerinde Twitter'da hızla sızan çıplak fotoğrafları herkesi şaşırttı. Bekiroğlu'nun özel görüntülerinin sevgilisi tarafından sızdırıldığı iddia edildi.

Öte yandan Aslı Bekiroğlu, çıplak fotoğrafları hakkında henüz herhangi bir açıklama yapmadı. 25 yaşındaki güzel oyuncunun sızan görüntülerinin hacklendiği de ortaya atılan bir başka iddia. Bekiroğlu'nun telefonundan özel video ve fotoğrafların çalındığı öne sürülüyor. Bu arada Aslı Bekiroğlu'nun ifşa görüntüleri üzerine sosyal medyadan yorum yağdı. Paylaşımlara yoğun tepki gelirken, Aslı Bekiroğlu'na geçmiş olsun yorumları yağdı. Ünlü oyuncuyu ve sevenlerini şok eden gelişme hala da Twitter'da gündemde yerini koruyor.
Aslı Bekiroğlu'nun ifşa görüntülerine karşı yapacağı açıklama Webmgon'da sizlerle paylaşılacaktır.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0