Çok Samimi Açıklamalar! Model Itır Esen Kimdir? Itır Esen Kaç Yaşında ve Nereli?

Genç ve başarılı model Itır Esen, bu aralar yine gündemde. 2017 Miss Turkey güzellik yarışmasında finale kalarak dikkatleri üstüne çekmeyi başaran Itır Esen kimdir? Itır Esen kaç yaşında ve nereli? Gibi pek çok sorunun yanıtı aranmakta. Bizde Itır Esen'in biyografisini bu haberimizde derledik.
Itır esen kim
Itır Esen 
Katıldığı güzellik yarışmasıyla yıldızı parlayan Itır Esen, bu aralar Acun Ilıcalı ile adı anılıyor. "Acun Ilıcalı ve Itır Esen aşk yaşıyor" dedikoduları dinmezken pek çok kişi ise Esen'in ismini henüz yeni duyuyor. Dolayısıyla da "Itır Esen kimdir?" "Itır Esen kaç yaşında?" gibi pek çok soru tabiri caiz ise havada uçuşuyor. Miss Turkey ile adından söz ettiren güzel model Itır Esen, çok küçük yaşlarda modelliğe merak sarmış ve 9. sınıfa giderken de modellik yapmaya başlamıştır.  Genç modelin verdiği bir röportajdaki ifadelerine göre Miss Turkey 2017'ye katılması tesadüf değil tamamen stratejikmiş. 
Itır esen boyu
Itır Esen 
Yarışmanın prestijli olması ona ün kazandıracağı için başvurduğunu ifade eden Itır Esen, lise yıllarında bir an önce 18. yaşına girip yarışmaya katılmayı hayal ettiğini dile getiriyor. Hali hazırda üniversitede ikinci sınıf okuyan Itır Esen 18 yaşına girer girmez yarışmaya katılmayı hak kazanır. Hatta onlarca güçlü rakibe rağmen birinci olan Itır Esen, sosyal medyada paylaştığı bir tweet nedeniyle güzellik tacını sadece 24 Saat takabildi. Itır Esen'in 15 Temmuz tweet'i tepki toplayınca  yarışmayı düzenleyen organizasyon Esen'in tacını geri aldı. Peki Itır Esen'in 15 Temmuz şehitleri için attığı tweet neydi? "15 Temmuz şehitler gününü kutlamak adına sabahında regl oldum. Günü şehitlerimizin kanlarını temsilen kanayarak kutluyorum."

ITIR ESEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ? İŞTE ITIR ESEN BİYOGRAFİSİ!


1999 yılında dünyaya gelen Itır Esen, doğuma büyüme İstanbullu'dur. Lise öğrenimini  Fenerbahçe Anadolu Lisesi’nde tamamlayan güzel model., İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü ikinci sınıf öğrencisidir. Esen'in ifadesine göre dersleri çok iyi. Peki Itır Esen Kaç yaşında? İçerisinde bulunduğumuz sene itibariyle Itır Esen 20 yaşındadır. Ailenin tek çocuğu olan Esen, yurt dışında da modellik yapmak istiyor. Sanatçı bir ailede dünyaya gelen Itır Esen'in adını aldığı oyuncu halası ve dedesi Hayri Esen pek çok kişi tarafından bilinen isimler. Daha önce sporun birçok dalı ile uğraştığını dile getiren Itır Esen, voleybol ve pilates  yaptığını verdiği bir röportajda ifade ediyor. Bu arada Hürriyet gazetesinden Cengiz Semercioğlu'na konuşan Itır Esen 15 Temmuz tweet'i hakkında "siyasi değildi tamamen amacım şaka yapmaktı ."diye konuştu. Öte yandan Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı dile getirilen Itır, çok yakında YouTube'da Survivor Türkiye - Yunanistan yarışmasını Lara adındaki Yunan sunucu ile beraber farklı bir formatta  sunacak.
Ciddi bir rap müzik dinleyicisi olan Itır Esen, takım olarak Beşiktaş'ı tuttuğunu ve genelde basketbol maçlarını kaçırmadığını ifade ediyor. 
Itır esen acun
Itır Esen
Ayrıca 200'den fazla rap şarkı ezbere bildiğini ve resim çizmekten keyif aldığını açıklayan Esen, isminin kim tarafından konulduğunu şöyle açıklıyor: "babaannem halamı (Yeşilçam oyuncusu Itır Esen) çok beğeniyordu, ismimi de o koydu." şeklinde konuştu.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0