Başarınıza Başarı Katacak "En İyi KPSS Uygulamaları"

Sınavlara çalışırken artık akıllı telefonlarımız da yanımızda. Bu, KPSS için de geçerli. KPSS  uygulamalarının  başarıya ciddi katkı sağladığını biliyor musunuz? Bizde bu yüzden "en iyi KPSS uygulamalarını" sizler için derledik.
Kpss
KPSS
Hayatımızın her alanında mobil cihazları kullanıyoruz. Sağlıkta, işte, yaşamda olduğu gibi eğitimde de mobil cihazların faydasını görüyoruz. Gerek üniversite sınavları gerek diğer sınavlarda öğrencilerin yanında olan uygulamalar başarıyı da oldukça etkiliyor. Yani mobil uygulamalar sınavlara hazırlık konusunda hem pratik hem de maddi olarak bütçeyi olumlu yönde etkiliyor. Örneğin çıkmış soruları çözmek isteyen bir memur adayı,  KPSS çıkmış soruların olduğu kitapları satın almak yerine KPSS çıkmış soruları içinde barındıran bir mobil uygulamayla hemen soruları çözebiliyor. Ancak KPSS uygulamaları iyi diyoruz ama uygulama mağazalarında sayısız uygulama bulunuyor. Bu yüzden iyi KPSS uygulamalarını bulmak da epey zorlaşıyor. Bizde, KPSS için en iyi Android uygulamalarını sizler için derledik. 
KPSS'ye gireceklere faydalı olan bu uygulamalar, farklı görevler üstleniyor.

En İyi Android KPSS Uygulamaları


KPSS uygulamalarını derlediğimiz yazımızda üç uygulamaya yer verdik. Bu KPSS uygulamaları, en az 4 puan almış ve kullanıcılarca olumlu yorumlara sahip olduğunu belirtmekte fayda var. En iyi KPSS programları yazımızda sıralama yoktur,  üç uygulama da  farklı görevlere sahip ve olumlu yorumlar almış bulunuyor.

KPSS 2018 GY-GK

Orijinal bir adı bulunmayan bu uygulama, tamamen soru içeriyor. Genel Yetenek ve Genel Kültür alanlarına hitap eden uygulama, aynı zamanda Eğitim Bilimleri'ne hazırlananlar için de soru ve deneme barındırıyor. Google Play Store'da 500 bin kişi tarafından indirilen uygulamada denemelerin yanı sıra konulara ilişkin çözümlü testler de yer alıyor. Ayrıca "rastgele soru getir" özelliği sayesinde uygulamada farklı konularda farklı sorular çözme imkanımız da bulunuyor. 4.6 puan alan uygulama, genel itibariyle oldukça pratik.

Benim Hocam

KPSS'ye çalışıpta Benim Hocam'ı duymayan yoktur sanırız. Hem yazılı hem de görsel  eğitim yayınları hazırlayan Benim Hocam'ın uygulaması da son derece güzel hazırlanmış ve kaliteli içeriğe sahip. 2013 yılında Tarih Öğretmeni Ramazan Yetgin tarafından hayata geçirilen proje kısa sürede büyük bir etki yaratmış olsa da, Benim Hocam'ın mobil uygulaması bu etkiyi yaratamamıştır. Sebebi: uygulamanın tanıtılamaması ve uzun süredir beta aşamasında olması. Play Store'da 100 bin indirmeye ve 4.9 puana sahip olan uygulamada; videolu dersler, güncel KPSS bilgileri gibi birçok içerik bulunuyor. Aynı zamanda videolu dersleri takip ederken notlar da almanıza olanak sağlıyor.

KPSS Çıkmış Sorular

Adından da anlaşıldığı üzere, bu uygulama sayesinde  KPSS'de çıkmış soruları çözebiliyorsunuz. Uygulama marketlerinde aynı işi yapan sayısız uygulama bulunuyor fakat kullanışlı olanların sayısı çok azdır.  KPSS Çıkmış Sorular uygulaması ile geçmiş yıllara ait sınav sorularını çözebilirsiniz. 50 bin indirmeye ve 4.3 gibi bir puana sahip olan bu uygulamanın ekstra bir özelliği bulunmuyor. Ayrıca uygulamayı internetsiz de kullanma imkanına sahipsiniz. Uygulamanın en iyi yanı kullanışlı ve pratik olması.






KPSS hakkında gelişmeleri Webmgon'un FACEBOOK ve TWİTTER  sayfalarından takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0