2019'da Hangi Diziler Başlayacak? İşte Nöbet Dizisi, Tek Yürek ve Diğerleri...

Bu sene içerisinde yeni başlayacak diziler pek çok kişi tarafından merak edilmekte. Biz de Webmgon'un bu haberinde 2019'da başlayacak dizileri tek tek derledik. Vurgun, Tek Yürek, Nöbet ve Vuslat bu yıl ekrana gelecek olan iddialı yapımlardan birkaçı... İşte detaylar.
Yeni başlayacak diziler
Yeni diziler
2019'un başında olduğumuz şu günlerde pek çok alanda olduğu gibi dizi sektöründe de bir hareketlilik yaşanıyor. Hali hazırda ekrana gelen yapımların yanı sıra bu sene başlayacak pek çok dizi göze çarpılıyor.  Hatta 2019'un ilk haftasında bile yeni diziler seyirci karşısına çıkmaya başladı bile. 2019'da başlayacak diziler arasında en çok TRT'nin ekrana taşıyacağı yapımlar dikkat çekiyor. Sadece bu ay içerisinde yaklaşık 3 yeni dizi TRT 1 izleyicisiyle buluşacak. Yanı sıra özel kanallar da 2019'da başlayacak dizilerini bir bir duyurmaya başladı. Bu TV'lerin başını Star TV ve FOX çekmekte. Tabi yeni dizilerin dikkat çeken en önemli ortak yanları ise 90 Dk. gibi uzun bir süreye sahip olmaları... Peki hangi kanalda hangi dizi ne zaman başlayacak? İşte 2019'da başlayacak iddialı dizilerin tamamı!

2019'da Başlayacak Diziler İddialı Oluşuyla Öne Çıkıyor!


Vuslat - TRT 1

Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür'ün başrolde karşımıza çıktığı Vuslat dizisinin oyuncu kadrosunda Ümit Kantarcılar, Baran Bölükbaşı, Şeyla Halis, Erdem Akakçe ve Serra Pirinç gibi çok sayıda isim bulunuyor. 7 ocak pazartesi saat 20'de Trt 1 ekranlarına gelecek olan ve A23 Medya'nın yapımcılığını gerçekleştirdiği dizi, Leyla ile Mecnun Aslı ile Kerem aşkı gibi klasik hale gelmiş aşklardan esinleniyor. Ayrıca dizinin yönetmenliğini ise Murat Onbul gerçekleştiriyor.
DAHA FAZLA DETAY İÇİN TIKLA

HALKA - TRT 1

Vuslat dizisi başladıktan 1 hafta sonra Halka da ekrana merhaba diyecek. Edinilen bilgilere göre Halka dizisi 15 Ocak salı günü ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak. ES Film'in yapımcılığını gerçekleştirdiği dizinin oyuncu kadrosu ve konusu oldukça dikkat çekici. Halka'nın oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen, Dilan Telkök, Funda İlhan, Nazan Kesal, Serhat Midyat, Umut Karadağ yer alıyor. Halka dizisi konusu ve diğer tüm detaylar için BURAYA TIKLAYIN.

VURGUN - FOX

FOX'ta fragmanları dönmeye başlayan ve yakında ekran macerasına başlayacak olan Vurgun dizisi de yine bu yılın beklenen yapımların başında geliyor. Altan Dönmez'in yönetmen koltuğunda oturduğu, Gold Filmin yapımcılığını gerçekleştirdiği ve senaryosunu ise Başar Başaran ile Emre Özdur'un kaleme aldığı Vurgun dizisinin çekimleri İstanbul'da devam ediyor. Ayrıca Vurgun'un oyuncu kadrosunda; Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay'ın yanı sıra Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ve Cenk Kangöz gibi başarılı oyuncular yer alıyor.
DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!

TEK YÜREK - TRT 1
TRT 1'in bu sene izleyiciyle buluşacak olan bir diğer dizisi ise Tek Yürek olacak. Başarılı yönetmen Mehmet Ada Öztekin'in yöneteceği Tek Yürek dizisinin senaryosunu ise Özge Efendioğlu kaleme alacak. Gerçek bir yaşam öyküsünü ekrana aktaracak olan dizinin oyuncu kadrosunda ise Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever, Hilmi Cem İntepe, Anıl Tetik, Alpay Kemal Atalan, Eslem Akar, Atakan Yılmaz, Tugay Bahşi, Arda Aranat, Kaan Altay Köprülü, İbrahim Yıldız ve Hakan Salınmış ile Kadriye Kenter yer alacak. Tek Yürek dizisinin konusu ve diğer pek çok konuda bilgi almak için BURAYA TIKLAYIN

KARDEŞ ÇOCUKLARI - STAR TV

Hikayesiyle heyecanlandıran Kardeş Çocukları dizisinin başrollerini Mehmet Aslantuğ ve Ayça Bingöl üstleniyor. İddialı oluşuyla öne çıkan KardeşÇocukları'nın oyuncuları arasında; Nur Fettahoğlu ve Furkan Andıç'ın da olduğu dile getirilmekte. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, güzel oyuncu Fettahoğlu ile görüşmeler hala sürüyor. Yine genç oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşayan Furkan Andıç'ın da henüz dizide rol alıp almayacağına karar vermediği ifade ediliyor. Başarılı pek çok yapıma imza atan Gold Film'in yapımcılığını gerçekleştirdiği Kardeş Çocukları dizisinin yönetmen koltuğunda Faruk Teber oturacak. Senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı dizide Mehmet AslantuğKardiyolog Profesör Yıldırım Saner'i, Ayça Bingöl ise Yıldırım’ın gençlik aşkı Ümran karakterine hayat verecek.
DAHA FAZLA DETAY İÇİN TIKLAYIN!

NÖBET - SHOW TV (Olası)

Nöbet 7/24
Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı "Polat"  karakteriile yıldızı parlayan Necati Şaşmaz, yepyeni bir diziyle sevenleriyle buluşacak.  Nöbet dizisi hakkında henüz net bir bilgi paylaşılmasa da Mart 2019'da ekrana geleceği ifade ediliyor. Ayrıca Nöbet dizisinin Show TV'de yayınlanması bekleniyor. Çekimleri Antalya'da gerçekleşen dizi hakkında bütün gelişmeleri Webmgon.com'da takip edebilirsiniz.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0