Organize İşler 2 Sazan Sarmalı Konusu ve Oyuncularıyla Beğeni Topladı!

Organize İşler 2 Sazan Sarmalı filmi bu hafta gösterime giriyor.  Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği film uzun süredir merakla bekleniyordu. Organize İşler 2'nin oyuncu kadrosu ve konusu dikkat çekiyor. İşte komedi ve aksiyonun bol olduğu filmin tüm detayları...
Yilmaz erdoğan
Organize İşler
Bu hafta sinemaseverlerle buluşacak olan en iddialı film Organize İşler 2, bir diğer ismiyle Organize İşler Sazan Sarmalı, aslında birkaç hafta önce seyirciyle buluşacaktı. Fakat yapımcılar ile sinema işletmecileri arasında yaşanan kriz nedeniyle filmin gösterim tarihi ertelendi. Özellikle Mars Dağıtım, Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar ve Yılmaz Erdoğan arasında yaşanan kriz çözüldü. Yapımcılar da filmlerini tek tek gösterime sokmaya başlıyor. Ve ilk olarak da Yılmaz Erdoğan, Organize İşler 2'yi bu hafta  seyirciyle buluşturacak. Bu arada Organize İşler 2 Sazan Sarmalı'nın fragmanı geçtiğimiz haftalarda yayınlanmıştı. Fragman şu ana dek 4 milyona yakın bir izlemeye ulaşarak beğeni toplamayı başardı. Peki Organize İşler 2'nin konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor? Detaylar haberimizin devamında yer almakta.

Organize İşler Sazan Sarmalı Oyuncu Kadrosu ile Öne Çıkıyor.

Dolandırıcılar kralının kızı dolandırılır ise ne olur? İlki büyük beğeni toplayan Organize İşler filminin devam halkası olan Sazan Sarmalı'nın senaryosunu ve yönetmenliğini bir kez daha usta isim Yılmaz Erdoğan gerçekleştiriyor. BKM'nin yapımcılığını gerçekleştirdiği film, 7 Şubatta Avrupa'da da vizyona girecek. Organize İşler 2 Sazan Sarmalı'nın oyuncuları arasında; Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Okan Çabalar, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ersin Korkut, Erdem Baş, Mahir İpek, Ekin Türkmen, Atakan Çelik, Safa Sarı yer alıyor. Çekimleri 2018'de tamamlanan filmin biletleri geçtiğimiz gün ön satışa sunuldu. Vizyon tarihi 1 Şubat 2019 olarak belirlenen film bu cuma beyazperdede seyirci ile buluşacak.
Organize işler
Sazan Sarmalı 
Komedi ve aksiyonun bol olduğu Organize İşler Sazan Sarmalı'nın konusu ise kısaca şöyle:  İstanbul şehrinde Organize İşler tam gaz devam etmektedir. Sazanlar yem peşinde, oltalar Asım Noyan ve ekibinin elinde, daha büyük balıklar ise bu ekibin peşindedir. Dönen dolaplar içinde saflar, temizler, kirliler iç içedir. Ve bu sefer darbe hiç beklenmedik yerden gelir: Asım’ın biricik kızı Nazlı dolandırılır. Dolandırıcılar kralının kızı dolandırılır ise ne olur? Nazlı babasını organize işlerden caydırmak isterken, kendisi mi sazan sarmalına takılmıştır? Gerçeğin tipi bozuk olduğunda, insanlara yakışıklı yalanlar mı lazım olur?



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0