Gerçek Hikayesiyle Tek Yürek, Oyuncu Kadrosu ve Fragmanıyla Merak Uyandırdı!

Yaşanmış bir olayı televizyon ekranına aktaran Tek Yürek dizisi, bu hafta 1. Bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Mehmet Ada Öztekin'in yönettiği Tek Yürek, oyuncu kadrosu ve konusuyla öne çıkmayı başarıyor. İşte dizinin detayları...
Tek yürek dizisi
Tek Yürek
 Bu hafta iki yeni dizi seyirci karşısına çıkıyor. Fox'ta Vurgun başlarken TRT 1'de ise Tek Yürek seyirciyle buluşacak. Öte yandan TRT, geçen ay Halka ve Vuslat olmak üzere toplam iki yeni yapımı ekrana taşımıştı. Ve pek çok kişinin merakla beklediği Tek Yürek ile beraber 2019'un başında 3 yeni dizi TRT 1 ekranlarına geldi. Yaşanmış bir olayı beyaz cama taşıyacak olan Tek Yürek dizisinin çekimleri geçtiğimiz aylarda başlamıştı. Bu arada dizinin yönetmen koltuğunda ise Bodrum Masalı ve Kaybedenler Kulübü gibipek çok yapıma imza atan Mehmet Ada Öztekin oturuyor. Peki Tek Yürek'in oyuncu kadrosunda kimler var ve konusu nedir? Detaylar haberimizin devamında... 

İŞTE TEK YÜREK'İN OYUNCU KADROSU!


Yayın tarihi  7 Şubatolarak netleşen dizinin senaryosunu ilk başlarda  Meriç Demiray, Banu Tekcan ve Elif Asılkefeli üçlüsü kaleme alıyordu. Ancak son anda yapılan değişiklikle beraber Tek Yürek'i Özge Efendioğlu kaleme alacak. Bir başarı hikayesini diziseverlerin beğenisine sunacak olan Tek Yürek dizisinin oyuncu kadrosunda;  Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever, Hilmi Cem İntepe, Anıl Tetik, Alpay Kemal Atalan, Eslem Akar, Atakan Yılmaz, Tugay Bahşi, Arda Aranat, Kaan Altay Köprülü, İbrahim Yıldız ve Hakan Salınmış ile Kadriye Kenter yer alıyor. Bu arada Grup 84'ün solisti Tuna Velibaşoğlu ve Deniz Bijen Rahimi'nin müziklerine inza attığı iddialı yapımın yapımcılığını Degas Film / Ahmet Kayımtu gerçekleştiriyor.

TEK YÜREK FRAGMAN

Survivor ile Yıldızı parlayan Hilmi Cem İntepe'nin Yiğit, Tayanç Ayaydın'ın ise Halit karakterine can verdiği Tek Yürek'in fragmanı merak uyandırdı.

TEK YÜREK'İN KONUSU UMUT DOLU...

Trt 1
Halka dizisi
Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdülhamid, Elimi Bırakma ve Vuslat gibi iddialı dizileri seyirci ile buluşturan TRT 1'in yeni dizisi Tek Yürek'in konusu kısaca şöyle: Kanada’da yaşayan Halit, eşini kaybettikten sonra, kızı Deniz ve oğlu Rüzgar’la yapayalnız kalır. Buz hokeyi koçluğu yaptığı takımda bir oyuncusuyla yaşadığı bir olay kariyerinin son bulmasına neden olur. Çocuklarıyla İstanbul’a, babasından kalma evlerine geri döner. Tam bu sırada, semtinin Belediye Başkanıyla tesadüfen karşılaşır ve bu vesileyle de bu pistinden haberdar olur. Başkan vizyon sahibi, spora düşkün girişimci bir kişidir. Yıllar önce buz pistini kurmuş, ‘Geri Dönüşüm’ projesi kapsamında insanları paten yapmaya teşvik etmek istemiştir. Şimdi bu mekanda daha büyük işler yapma vakti gelmiştir. Bu güzel tesadüf Halit’e yeni bir fırsat verir, bir buz hokeyi takımı kuracaktır ama kimle? 
Yeni dizi
Tek Yürek
 Halihiç bir zaman kolayı seçmemiştir hayatı boyunca. Takımı mahallenin delikanlılarından kurmaya karar verir. Buz hokeyinden habersiz olan gençlerden. Kardeşi ve arkadaşları için her zorluğa göğüs geren ekibin lideri, Yiğit “Hercai”, Yusuf “Arabulucu”, Oğuzhan “Becerikli”, Akif “Çocuk kalpli”, Mazlum ve mahallenin kötü adamı Sait’in naif oğlu Umut’tan.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0