Vuslat Dizisi İddialı Başlıyor! Vuslat Oyuncuları ve Konusu

Vuslat
Vuslat
TRT 1'in iddialı dizisi Vuslat izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Geçtiğimiz aylarda çekimleri başlayan Vuslat dizisinin oyuncu kadrosu ünlü isimlerden oluşuyor. İşte merakla beklenen Vuslat dizisinin konusu ve 1. Bölüm

fragmanı...

2019'da başlayacak olan pek çok dizi, seyirci karşısına çıkmak için  gün sayıyor. Bunlardan biri de Vuslat dizisi. Ancak TRT 1'in yeni yapımı Vuslat, yeni yılda ekrana gelecek ilk dizi olarak dikkatleri üstüne çekiyor. Kadir Doğulu ve Devrim Özkan'ı bir araya getiren dizinin çekimleri Ekim-Kasım gibi başlamıştı. Öte yandan Vuslat dizisi duyurulduğu günden bu yana sosyal medyada adından söz ettirmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta ise diziye ait ilk fragman yayınlandı. Fragmanda bazı sahneler oldukça dikkat çekiyor. İşte Vuslat dizisinin 1. Bölüm fragmanı!

Vuslat Dizisi Oyuncuları ve Konusu ile Öne Çıkıyor!


Vuslat, “İyi insan” olmak için çıkılan “aşk yolculuğu”nun serüvenleri üzerine kurgulanarak, tüm karakterlerin insana ait hallerini İbn-i Arabi’nin Satranc-ı Urefa oyunu ile anlatacak. 7 Ocak Pazartesi günü saat 20:00'de ilk bölümüyle TRT 1 ekranlarına gelecek olan dizi, şimdiden merak uyandırdı. Bu arada başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür'ün paylaştığı Vuslat'ın oyuncuları arasında; Ümit Kantarcılar, Pelin Uluksar, Baran Bölükbaşı, Serra Pirinç, Gamze Süner Atay, Erdem Akakçe, Özcan Varaylı, Şeyla Halis, Gözde Kaya gibi birbirinden önemli isimlerde yer alıyor.

Son yıllarda imza attığı projeler ile dikkatleri üzerine çeken Murat Onbul'un yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu ise Betül Yağsağan kaleme alıyor. TRT'nin yeni dizisi Vuslat'ın yapımcılığını ise A23 Medya üstleniyor. Girdiği aşk yolculuğunda halden hale girecek ve pek çok badire atlatacak olan Aziz’i canlandıran Kadir Doğulu, rol aldığı dizi için şu ifadeleri kullandı: ‘Dizide öncelikle Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı gibi imkansız aşkların hikayelerinden ilham alındı. Oynadığım karakter ise âşık olduğu andan itibaren kendini ve hayatı sorgulamaya başlıyor. Ancak bu aşk, Aziz konumundaki biri için birçok şeyden vazgeçmesini de gerektiriyor.”
  
Ayrıca dizide hangi oyuncunun hangi karaktere hayat vereceği de netleşti.
AZİZ KORKMAZER :KADİR DOĞULU
FERİDE ÇAĞLAR :DEVRİM ÖZKAN
SALİH KOLUBER (SALİH BABA) :MEHMET ÖZGÜR
KEREM SALTUK :ÜMİT KANTARCILAR
HASİBE ÇAĞLAR :GAMZE SÜNER ATAY
FAİK ÇAĞLAR :MURAT KARASU
FIRAT ÇAĞLAR :BARAN BÖLÜKBAŞI
CEYLAN ÇAĞLAR :SERRA PİRİNÇ
TAHSİN KORKMAZER :OSMAN ALKAŞ
PERİHAN KORKMAZER :NURHAN ÖZENEN
SULTAN KORKMAZER :GÖZDE KAYA
MECZUP ABDULLAH :ERDEM AKAKÇE
NECMİ SATIRCI (ÇAKAL NECMİ) :ÖZCAN VARAYLI
MADAM ANETA :HİKMET KÖRMÜKÇÜ
GÜLTEN ŞAHİN :SENNUR NOGAYLAR
NEHİR DEREN :PELİN ULUKSAR
SEVİM DİLBAZ ŞEYLA HALİS
SÜLEYMAN DİLBAZ :VEYSEL DİKER
TEKİN SARP GÖNENÇ MEHMET EMİN KADIHAN
YALÇIN KAYA MERT KARABULUT
ALTAN ÖZTÜRK : BARIŞ KIŞLAK
EMİNE DİLBAZ : BAŞAK KAYA
ALAMET AHMET (AHMET HANİF) :DOĞUKAN TÖNGEL
CAN ÇAĞLAR :MEHMET HALİL ÇELİK
BERRİN ŞANSLI :İPEK MUŞTU
SEVDA ŞAHİN :ELİF ÖZKUL
FARUK ŞAHİN :ALİ ÇİÇEK
Kadir doğulu
Vuslat dizisi
Leyl ile Mecnun, Aslı ile Kerem gibi klasikleşmiş aşklardan esinlenerek hikayesi oluşturulan Vuslat dizisinin konusu kısaca şöyle: Almanya’da doğan ve 15 yaşında Türkiye’ye ailesi ile birlikte dönüş yapan Aziz, otoriter, dikkatli, karizmatik, veliaht olarak aile şirketini yönetecek. Aziz'in aşık olmasıyla beraber işler farklı bir hal alacak ve hikayede bu sayede başlamış olacak. Aziz, “aşık” kavramının bedenlenmiş hali olarak seyirci karşısına çıkacak. 



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0