2018 Altın Kelebek Ödülleri Sahiplerini Buluyor!

2018 Altın Kelebek Ödülleri bu hafta sahiplerini buluyor. Hürriyet gazetesinin her yıl düzenlediği Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 20'den fazla kategoriden oluşuyor. Peki 2018 Pantene Altın Kelebek Ödülleri ne zaman? İşte ödül töreni hakkında detaylar...
Pantene altın kelebek
Altın Kelebek
Tam olarak 45 yıldır Hürriyet gazetesinin düzenli olarak gerçekleştirdiği Pantene Altın Kelebek Ödülleri, önümüzdeki günlerde bir kez daha sahiplerini buluyor. Öte yandan ödül töreni Bu yıl bir ilke sahne olacak. Bugüne kadar Doğan Medya Grubu bünyesinde yayın yapan Hürriyet gazetesi tarafından düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri, gazetenin Demirören Medya Grubu'na satılması ile birlikte törenin ev sahipliği de değişmiş oldu. 20'den fazla kategoride 100'e aşkın adayın yarıştığı Pantene Altın Kelebek için geri sayım başladı. Geçtiğimiz gün Kanal D, 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nin tanıtım videosunu yayınlamaya başladı. Böylece paylaşılan fragman ile beraber gecenin sunucuları da belli oldu. Peki 2018 Pantene Altın Kelebek Ödüllerini kimler sunacak? Ve birçok kişinin merak ettiği Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman? Gibi soruların cevabı haberimizin devamında?

Altın Kelebek 9 Aralık'ta Sahiplerini Buluyor!


Sunuculuğunu başarılı oyuncu Cem Davran ve güzel model Çağla Şikel'in üstleneceği tören 9 Aralık Pazar günü saat 20:00'de gerçekleşecek. Bu arada Cem Davran geçen yıl da ödül törenini sunmuştu  Her zaman olduğu gibi bu yıl da şıklık yarışına sahne olacak tören aynı zamanda Kanal D ve Teve2'de naklen yayınlanacak. Ayrıca törende Pantene Yıldızı Parlayanlar gibi özel ödüller de verilecek. Yapılan açıklamaya göre bu yıl ki Altın Kelebek'te jüri etkisi azaltılıp halk oylaması sonuçların belirlenmesinde daha etkili olduğu ifade edildi. Pek çok kategoride kıyasıya bir yarışın yaşandığı Altın Kelebek'te, Azerbaycan'a özel bir kategori de bulunuyor. Bir diğer dikkat çeken kategori ise yılın en iyi Youtuber ve İnstagrammer'ının seçildiği kategori oluyor.

45. Pantene Altın Kelebek kategorileri ise şöyle: En İyi Dizi, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Çocuk Oyuncu, En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu, En İyi Komedi Dizisi Erkek Oyuncu, En İyi Romantik Komedi Dizisi Erkek Oyuncu, En İyi Romantik Komedi Dizisi Kadın Oyuncu, En İyi Komedi Dizisi, En İyi Romantik Komedi Dizisi, En İyi Dizi Çifti, En İyi Dizi Müziği, En İyi Senarist, En İyi Yönetmen, En İyi Erkek Haber Sunucusu, En İyi Kadın Haber Sunucu, En İyi Haber Programı, En İyi Erkek Sunucu, En İyi Kadın Sunucu, En İyi Müzik Grubu, En İyi Pop Müzik Erkek, En İyi Pop Müzik Kadın, En İyi Klip, En İyi Proje, Yılın Şarkısı, En İyi Fantezi Müzik Erkek, En İyi Halk Müziği Erkek, En İyi Fantezi Müziği Kadın, En İyi Halk Müziği Kadın, En İyi Çıkış Yapan, En İyi Gündüz Kuşağı, En İyi Yarışma, En İyi Spor Programı, En İyi Youtuber / Instagrammer, En İyi İnternet Dizisi, En İyi Dj, Azerbaycan En İyisi.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0