Samsung Galaxy S10 ve S10+ Nasıl Olacak? İşte Galaxy S10 Özellikleri! (Olası)

Samsung Galaxy S10'u görmemize çok az bir süre kaldı. Dolayısıyla Galaxy S10 ve S10+ özellikleri de bir bir sızmaya başladı. Tabi ortaya çıkan Samsung Galaxy S10 detayları oldukça şaşırtıcı. Peki Samsung Galaxy S10 ve S10+ nasıl olacak? İşte sızan bilgilerle Samsung S10...
Galaxy s10+
Galax S10 
Dünya Mobil Kongresi'ne (MWC) çok az bir süre kaldı. Bu da kısa bir süre içerisinde pek çok yeni telefonu göreceğimiz anlamına geliyor. Telefon üreticileri son hazırlıklarını yaparken teknoloji severler de yeni cihazları görmek için sabırsızlanıyor. Pek çok kişi en çok da Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy S10'u bekliyor.  S10'un piyasaya sürülmesine neredeyse iki ay kaldı. Geri sayım sürerken telefon hakkında ciddi sızıntılar gelmeye başladı. Samsung Galaxy S10 özellikleri ve tasarım detayları hem kılıf üreticileri hem de Samsung'a yakın kaynaklarca gizlice veya bilmeden ortaya çıkarılıyor.

Peki Samsung Galaxy S10 ve S10+ Nasıl Olacak?


Samsung MWC 2019 etkinliğinin ilk günü ya da etkinliğe bir hafta kala merakla beklenen 2 telefonunu tanıtacak. Bu telefonlar Samsung Galaxy S10 ve Galaxy S10+ olacak. Öte yandan sağlam kaynaklardan sızan bilgilere göre Samsung Galaxy S10 Plus, çift ön kamera, üçlü arka kamera (12 megapiksel geniş açı, 16 megapiksel süper geniş açı ve 3 kat optik yakınlaşma sunan 13 megapiksel telefoto) kurulumunu taşıyor. Ayrıca Samsung, bu iki yeni telefonla beraber ekrandan parmak izi özelliğini kullanıcılarla buluşturacak. İddialara göre 6,4 inçlik kocaman bir ekrana sahip olacak Samsung Galaxy S10+, SnapDragon 855'ten gücünü alacak. Samsung, bazı bölgelerde ise Galaxy S10 ve S10+ için en son işlemcisi olan Exynos 9820 kullanacak. Ve belki de en bomba detay ise cihazda 1TB depolamaya ve 12GB RAM'e yer verecek olması. SUPER AMOLED ekran teknolojisinin kullanılacak olan Galaxy S10 ve S10+, çok ince bir çerçeveye sahip olacak. Bu arada cihazlarda kulaklık girişinin olduğu söyleniyor.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0