Hatice Şendil ve Murat Yıldırım'ın Yeni Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım yeni bir dizi ile diziseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını sunan Yıldırım, uzun bir süredir sadece sinema filmlerinde rol alıyordu. Peki Murat Yıldırım'ın yeni dizisi ne zaman başlayacak?
Murat yıldırım
Dizi
Ünlü oyuncu Murat Yıldırım yeni bir dizi ile diziseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını sunan Yıldırım, uzun bir süredir sadece sinema filmlerinde rol alıyordu. Peki Murat Yıldırım'ın yeni dizisi ne zaman başlayacak? Henüz bu sorunun net bir yanıtı yok. Fakat Atv'de ekranlara gelmesi planlanan dizinin Şubat 2019'da izleyiciyle buluşması bekleniyor. Bu arada edinilen bilgilere göre, Murat Yıldırım ile kanal yönetimi yaklaşık iki yıldır dizinin üzerinde çalışıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Murat Yıldırım'ın yeni dizisindeki partneri ise Hatice Şendil olacağı dile getiriliyor. Hatice Şendil ve Murat Yıldırım'ın başrolde olacağı yeni dizinin yapımcılığını Tims&B'nin gerçekleştireceği ifade ediliyor. Bu arada merakla beklenen dizinin senaryosunu  Ayfer Tunç ile Ethem Özışık kaleme alacak. Dila Hanım" ve "Kaderimin Yazıldığı Gün" gibi iddialı yapımlarla adından söz ettirmeyi başaran Hatice Şendil'in Murat Yıldırım'ın aynı yapımda yer alacağı dile getirilmesinden bu yana ikilinin hayranları tarafından sosyal medyada çokça konuşuldu.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0