Play Store'un En İyi Dizi Film İndirme Uygulaması! (Android film indirme programı)

Dizi indirme
Dizi - film 
Dizi, film ya da video indirmek isteyen kullanıcılar bu işlemi telefondan nasıl yapabileceğini araştırmakta. Ancak akıllı telefondan dizi ve film indirmek pek de kolay değil. Peki Android telefondan film ve dizi nasıl indirilir? İşte Google Play Store'un en iyi dizi, film ve video indirme uygulaması...

Bilgisayarda film indirmek son derece basit ve çok sayıda program ile istenilen siteden indirme işlemi gerçekleştirilebiliyor. Ancak IOS ve Android telefonlar söz konusu olunca yardımcı uygulamaların sayısı oldukça az. Hele ki IPhone telefonlarda dizi ve film indirmek neredeyse imkansız. Android işletim sisteminin özgür oluşu nedeniyle birtakım uygulamalar işimizi kolaylaştırıyor. Üstelik sözünü ettiğimiz Android film indirme uygulamaları Play Store'da  mevcut. Bu sayede dışardan indirme gerçekleştirmenize gerek kalmıyor. Google Play Store'da yer alan uygulamaların tek kötü tarafı YouTube üzerinden indirmeye izin vermemesi. Bu da Google ile yapılan anlaşma ile engellenmiş durumda. Bu yazımızda sizlerle paylaştığımız film ve dizi indirme programı da böyle bir uygulama.  Yazımızın devamında yer alan İDM+ isimli uygulama sayesinde çok rahat Android'de film indirmek hem kolay hale geliyor hem de oldukça pratik. 

İŞTE ANDROİD'İN EN İYİ DİZİ VE FİLM İNDİRME PROGRAMI!

İnternet Download Manager İDM'nin Android versiyonunun Play Store'da yer alan 2 sürümü bulunuyor. Biri tamamen ücretsiz ancak sınırlı, diğeri ise ücretli olup tamamen sınırsız. Bilgisayardaki İDM kadar başarılı olan uygulama, her siteden indirmeye olanak tanıyor. Uygulamanın çalışma mantığı ise oldukça basit. Android film indirme programının içimde bir tarayıcı bulunuyor. Bu tarayıcı içinde Google arama motorunda film veya dizi indirme sitesi aranıp giriliyor. Site içerisinde dizi, film seçip açtıktan sonra sağ üst kısımda indirme butonu aktif hale geliyor. Butona tıklandığında ise hangi kalitede indirme yapılacağını soruyor. Ve daha sonra dosya hızlıca inmeye başlıyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0