Can Yaman'ın Askerlik Fotoğrafına Yorum Yağdı! işte Can Yaman'ın Yeni İmajı...

Can yaman askerlik
Can Yaman 
Can Yaman askere gitti, giderken de gündem oldu. 30 yaşındaki ünlü oyuncunun kısa saçlı, sakalsız hali sosyal medyanın gündemine oturdu. Can Yaman'ın askerlik fotoğrafına yorum yağdı. İşte o fotoğraf ve gelen yorumlar...

Geçen yıl bedelli askerliğe başvuran Can Yaman, yaklaşık 1 ay askerlik yapmak üzere İzmir'e gitti. Yaman, zorunlu olduğu için askere gitmeden önce saçını kısalttı, sakallarını kestirdi. Hal böyle olunca da ortaya yeni bir imaj çıktı. Can Yaman'ın sakalsız, kısa saçlı fotoğrafı sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Yorum yağan fotoğrafın Can Yaman'ın kuaförü tarafından paylaşıldığı ortaya çıktı.
Can Yaman askere gitmeden önce yine gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu İspanya'da bir hayranına "arka odaya geçelim" diyerek tepki toplamıştı. Başarılı oyuncu daha sonra yine "libido" ve Kıvanç Tatlıtuğ yorumu ile çok konuşulmuştu. Başrolde karşımıza çıktığı son dizisinde kadın partneri ile birkaç bölümden sonra beraber olduğunu açıklayan Yaman, ünlülerin libido'sunun yüksek olması gerektiğini söylemiş ve adından çokça söz ettirmişti.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0