Sıfır Bir İnternetten İzlenebilecek mi? Sıfır Bir Oyuncuları, Konusu, Fragmanı ile Dikkat Çekiyor...

İnternette fırtınalar estiren Sıfır Bir dizisi, film olarak şimdi de beyazperdede. Dizide Adana'da geçen olayları konu alan yapım bu kez ise İzmir'de yaşanan dramatik olayın peşine düşen çete liderlerinin maceralarını işleyecek. İşte Sıfır Bir filminin oyuncuları, konusu ve fragmanı hakkında detaylar... .
Sıfır bir filmi
Sıfır Bir
Sıfır Bir dizisi hatırlanacağı üzere ilk olarak amatör bir grup insan tarafından Adana'da çekilip YouTube'da paylaşılmaya başlandı. Dizi, kısa sürede milyonlarca kez izlendi ve daha sonra online içerik platformu BluTV ile anlaşılarak Sıfır Bir burada devam etmeye başladı. BluTV'de yoğun ilgi gören dizi, geçtiğimiz sene final yaptı. Ancak yapımı severek takip edenlere film müjdesi verilmiş ve uzun süredir hazırlıklar sürüyordu. Merakla beklenen Sıfır Bir filmi bu hafta beyazperdede seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Öte yandan Sıfır Bir filminin fragmanı geçtiğimiz hafta yayınlandı ve kısa sürede yoğun ilgi gördü. Fragmanda heyecan dolu sahneler dikkat çekmeyi başardı. Bu cuma itibariyle gösterime girecek olan filmde, Adana'dan İzmir'e taşınan çete yöneticilerinin orada karşılaştığı bir olayın peşine düşmesini konu alıyor.

İŞTE SIFIR BİR FİLMİNİN OYUNCULARI VE KONUSU


Vizyon tarihi 10 ocak olarak belirlenen ve bu hafta sinema seyircisiyle buluşacak olan dram, aksiyon türündeki Sıfır Bir filminin yönetmen koltuğunda Kadri Beran Taşkın oturuyor. Taşkın, diziyi de yönetmişti. Öte yandan Sıfır Bir'in oyuncu kadrosunda; Savaş Satış ve Onur Akbay, Cengizhan Yurdutek, Burak Akyüz, Mehmet Elmas, Hakan Aydın, minik oyuncu Hiro Hami ve Salih İnci yer alıyor. Tıpkı dizide olduğu gibi filmde de senarist ya da senaristler sır olarak kalıyor. Çekimleri Adana, İzmir ve İstanbul'da gerçekleşen filmin galası dün akşam İstanbul'da yapıldı. Edinilen bilgilere göre gala Adana ve izmir'de de gerçekleşecek.

Sıfır Bir filminin konusu ise şöyle: 
Adanalı çete lideri Savaş, Cihat ve Azad ile birlikte şiddet dolu geçmişlerini arkalarında bırakmaya karar verir. Üç arkadaş hayatlarında yeni bir başlangıç yapmak için Adana’dan ayrılıp, İzmir’e yerleşir. Burada kendilerine silahlardan uzak yeni bir hayat kuran üç arkadaş, bir oto yıkamacı açar. Ancak onlar geçmişlerinden ne kadar uzak kalmak isteseler de kendilerini yeniden savaşın ortasında bulur. Melek adındaki küçük bir kız çocuğu, başına gelen onca kötü şeyin ardından Savaş ve arkadaşlarının yanına sığınınca ekip harekete geçer. Melek’e taciz eden ve annesinin organlarını alıp onu ölüme mahkum eden adamların peşine düşen Savaş, Cihat ve Azad, kendilerini dönüşü olmayan bir yolun içinde bulur.

Sıfır Bir Filmi İnternetten İzlenecek mi?


Geçen gün gerçekleşen galasına Reynmen, Birol Güven, Ayben ve Sevcan Orhan'ın katıldığı film, yarın gösterime girecek ve en az 6 ay boyunca herhangi bir platformda yayınlanamayacak. Ancak daha sonra Sıfır Bir filminin BluTV'de yayınlanmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Tabii filmin korsan olarak internete düşmemesi için yapımcı firma çok sıkı önlemler alacağı şimdiden belli. 10 Ocak’ta, CGV Mars Dağıtım aracılığıyla vizyona girecek filmin müziklerinde Esat Bargun ve Uğur Ateş imzası bulunuyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0