Sıfır Bir Filmi Detaylarıyla Dikkat Çekiyor! Sıfır Bir Full İzle Fragman...

Sıfır bir
Sıfır bir
Sıfır Bir dizisinin filmi sinemalarda seyirci ile buluşmaya devam ediyor. İzmir'e taşınan çete liderleri Azad, Savaş ve Cihat'ın karşılaştığı bir olayın peşine düşmesini ele alan Sıfır Bir filminin konusu kadar fragmanı da merak uyandırıyor. İşte filmin detayları...

Yaklaşık 4-5 yıl önce internette yayınlanmaya başlayan Sıfır Bir dizisi ilk başlarda amatör bir grubun çektiği bir yapımken, daha sonra yoğun ilgi nedeniyle ses getirmeye başladı. Adana'nın Hürriyet Mahallesinde geçen olayları ele alan  dizi, BluTv'ye taşındıktan sonra başarısını katlayarak devam ettirdi. Tam 6 sezon boyunca ekrana gelen Sıfır Bir dizisi geçen yıl sona ermişti. Dizi biter bitmez ekipten film müjdesi gelmişti. Uzun süredir beklenen film geçen cuma itibariyle vizyona girdi. Aksiyonun bol olduğu Sıfır Bir filmi konusuyla da dikkat çekmeyi başarıyor.
Öte yandan Sıfır Bir galası da geçen hafta çarşamba günü İstanbul'da gerçekleşti. İlk gala olduğu açıklanan geceye çok sayıda ünlü katıldı. Katılımcılar arasında Birol Güven, Sevcan Orhan, Velet ve Reynmen gibi isimler bulunuyordu. Edinilen bilgilere göre Sıfır Bir galası Adana ve İzmir'de de gerçekleşecek. Film galasına sürpriz isimlerin yanı sıra yapım ekibi ve oyuncularının katılacağı öğrenildi. Bu arada Sıfır Bir filminin ilk 3 günde önemli bir başarı elde ettiği görülüyor. Bu da Sıfır Bir 2'nin de geleceği anlamına geliyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0