İŞKUR Üzerinden Ağrı ve İlçelerinde 31 Eleman Alınacak!

Ağrı ve ilçelerinde İŞKUR üzerinden 30'a yakın işçi alımı yapılıyor. Dün itibariyle başlayan iş başvuruları birkaç gün içerisinde sona erecek. Ağrı İŞKUR iş ilanı kapsamında 6 farklı pozisyondan alım olacak.
Ağrı iş ilanları
İşkur
Aralık ayı içerisinde çok sayıda kamu ve özel kuruluş eleman ihtiyaçlarını karşılamak için iş ilanı yayınlıyor. Geçtiğimiz hafta Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ağrı genelinde 20 memur alımı için ilan yayınlamıştı. O ilana "Ağrı ve İlçelerine En Az Lise Mezunu 25 Memur Alınacak! Başvurular Başladı..." başlıklı haberimizden ulaşabilirsiniz. Ayrıca kamuya memur alımı süreceği müjdesi bu kez de Sağlık Bakanlığından geldi. Bakanlık, Ağrı'nın da aralarında olduğu çok sayıda ile 18 bin memur atanacağını duyurdu. Öte yandan özel sektörde de iş ilanları gelmeye devam ediyor. Sadece bu hafta Ağrı ve ilçelerinde 30'dan fazla işçi alınacak. Alımlar 6 farklı pozisyonda olup farklı işverenler tarafından yayınlandı. İşte Ağrı İŞKUR üzerinden yayınlanan iş ilanlarının detayları... https://www.webmgon.com/2019/11/agr-ve-ilcelerine-en-az-lise-mezunu-25.html


TOPLAMDA 33 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK!


En fazla işçi alımı CONTROL COMPANY TEKSTİL KONFEKSİYON İMALAT VE SANAYİ LİMİTED isimli firma tarafından yapılacak. Şirket, dokuma Konfeksiyon Makineci mesleğinde 25 kişi bay- bayan personel alınacağını duyurdu. Öte yandan işçilerin Ağrı merkezden olması da başvuru şartları arasında. Bu arada Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde ise Fezile Güneş isimli işveren tarafından açılan iş ilanı kapsamında 2 mutfak görevlisi alınacağı belirtilmiş durumda. İlanda kahvaltı hazırlama ve personel yemeği yapma konusunda tecrübeli eleman arandığı bilgisi yer alıyor. Gülay Söylemez isimli işverenin yayınladığı ilanda ise Ağrı merkezde 2 engelli bakıcısı arandığı bilgisi paylaşılmış durumda. İlana başvuru yapacak kişilerin ilgili bölümlerden mezun olması gerekiyor. İlan kapsamında 2 eleman alınacak. Yine Ağrı merkezde HAKTAŞ GIDA SAN.LTD.ŞTİ/İDEAL MARKET İŞLETMECİLİĞİ adındaki firma ise bayan reyon görevlisi alımı yapacağını duyurdu. 1 kişilik bayan personelin alınacağı belirtilen ilanda herhangi bir şarta yer verilmemiş.

Bu arada Özel Ağrı Doğa Anadolu Lisesi ise orta öğretim fizik öğretmeni alımı yapacak. Başvuru yapan kişilerin deneyimli olmaları şartı bulunuyor. Alım 1 kişi ile sınırlı. Öte taraftan Ağrı merkezde İlhan Ünsal  isimli işveren ve KÖSEDAĞ İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ firması toplamda 2 aşcı alacağı yönünde ilan yayınladı. İlan kapsamında başvuruların Ağrı merkezde olma şartı bulunuyor.
Ağrı İŞKUR iş ilanları için tıklayın.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0