Ağrı ve İlçelerine En Az Lise Mezunu 25 Memur Alınacak! Başvurular Başladı...

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ağrı ve ilçelerinde kamu personeli alacak. 5 farklı alanda toplam 25 memur alımı için yayınlanan ilanlar İŞKUR üzerinden erişime açıldı. İşte Ağrı memur alım ilanının ayrıntıları.
İşkur
Ağrı
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye geneli pek çok il ve ilçe için kamu personeli alım ilanı yayınladı. Farklı pozisyonda binlerce kişinin istihdam   edileceği iş ilanları Türkiye İşçi ve İş Bulma Kurumu (İŞKUR) üzerinden erişime açıldı. Öte yandan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alım ilanları 1 hafta boyunca başvurulara açık olacak. Sadece Ağrı geneli 25 kişinin alınacağı pozisyonlar ise temizlik görevlisi,  engelli bakıcısı, güvenlik görevlisi, güvenlik görevlisi (silahsız), çocuk bakıcısı, diğer teknik hizmetler personeli ve çocuk bakım elemanı şeklinde duyuruldu. İl ve ilçe İŞKUR müdürlüklerinin yanı sıra iskur.gov.tr sitesi üzerinden de memur alım ilanlarının detayları incelenebilir ve başvurular gerçekleştirilebiliyor.

AĞRI GENELİ 25 MEMUR ALINACAK!


Dün itibariyle (25.11.2019) yayınlanan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alım ilanı 1 hafta süreyle aktif olacak. Peki hangi alanda kaç kişi kamuya alınacak? Ağrı için yayınlanan iş ilanlarında pozisyonlar ve alınacak eleman sayısı şöyle:
Temizlik Görevlisi 3 kişi
Güvenlik Görevlisi 1 kişi
Güvenlik Görevlisi (silahsız) 3 kişi
Engelli Bakıcısı (2 ilan) toplam 11 kişi
Diğer Teknik Hizmetler Personeli 1 kişi
Çocuk Bakıcısı (2 ilan) toplam 6 kişi

Peki memur alım şartları neler?
İŞKUR'da yayınlanan her ilanın özel şartları bulunmakta. Ancak genel şartlar arasında TC vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, bazı suçlardan hüküm giymemiş olmak gibi şartlar bulunuyor. 25-29 Kasım tarihleri arasında sadece online olarak alınacak olan başvurular kura sonucu belirlenecek. Kazanan adaylar sözlü sınava tabi tutulacağı ilan detaylarında ifade edilmiş. Genel itibariyle ortaöğretim ve ön lisans mezunlarının başvuracağı kamu personeli alım ilanlarının bütün koşulları ilgili ilanın İŞKUR sayfasında bulunuyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0