MWC 2020'de Hangi Telefonlar çıkacak? Beklenen General Mobile GM 10 Gelecek mi?

MWC 2020'ye sadece 3 ay gibi az bir süre kaldı. Teknoloji üreticileri yepyeni ürünlerini sergilemek için hazırlıklarına devam ederken, tüketiciler ise MWC 2 020'de tanıtılacak telefonları merak ediyor. Peki Samsung, Asus, LG, General Mobile hangi telefonlarını tanıtacak?
Mwc
Mwc
Mobil Dünya Kongresi MWC, 20 yılı aşkındır İspanya'nın Barselona kentinde gerçekleştiriliyor. Firmalar en yeni mobil teknolojilerini burada sergileyerek dünya genelinde gelen Basın mensupları aracılığıyla tüketicilerin dikkatini çekmeye çalışıyor. MWC, genel olarak sene başında, Mart ayı gibi başlayıp  ve yaklaşık 7 gün sürüyor. Bu yılki yani 2020 MWC, Şubat 2020:nin son haftası başlayacağı duyuruldu. Mobil Dünya Kongresi'nin başlamasından  2-3 gün öncesinde Samsung bir etkinlik düzenleyecek. O etkinlikle Galax S11 tanıtılacak. Peki hangi marka MWC 2020'de hangi telefonları duyuracak? Gelin tek tek bakalım...

Nokia 10 da Mobil Dünya Kongresinde Tanıtılacak!


Nokia 9, geçtiğimiz yıl ki MWC'de tanıtılmıştı. Her ne kadar şu aralar gündemde olmasa da tanıtıldığı dönem çok ses getirmişti. Zira Nokia 9'un 5 tane kamerası vardı ve tasarımı da dikkat çekiyordu. Şimdi de gözler Nokia 10'da! Markanın amiral gemisi olacak olan yeni model, henüz sızmadı.  Tabii cihazın teknik özellikleri de henüz net olarak bilinmiyor. Ancak tahminlere göre Nokia 10, Android'in en son sürümü olan 10 ile gelecek. Ayrıca Qualcomm'un Ocak ayında duyuracağı işlemcisiyle piyasaya sürülecek. Bu arada MWC 2020'de tanıtılacağı tahmin edilen Nokia 10'un da kamera odaklı olması bekleniyor.

Samsung Galaxy S11 MWC 2020'de!

Galaxy s11
Galaxy s11
Şubat'ın sonu gibi MWC 2020'nin öncesi tanıtılacak Galaxy S11 S11e ve Galaxy S11 Plus, neredeyse çerçevesiz olacak. Ayrıca S11'in kamerasının yine Samsung'un geliştirdiği 108 MP'lık sensör kullanılması olası. 6.30 inç ekranın yanı sıra Samsung'un en güçlü işlemcisiyle kutudan çıkacak. Ve Samsung'un yeni amiral gemisinin Android 10 sürümüyle kullanıcıyla buluşacak. Bu arada Galaxy S11'de beklenen ekran altına kameranın yerleştirileceği hayali Galaxy Note 11'e kaldı. Bazı ülkelerde SnapDragon 855 Plus ile piyasaya sürülecek Galaxy S11, etkileyici tasarımıyla dikkat çekiyor. S11, S11e ve S11 Plus'ın görücüye çıkmasına 3 ay kala sızıntılar da gelmeye devam ediyor.

Beklenen General Mobile GM 10  3 Ay Sonra Görücüye Çıkabilir!


Pek çok kişi uzun süredir General Mobile'dan yeni akıllı telefon bekliyor. Ancak firma en son General Mobile GM 9'u satışa sunmuştu. Bu arada General Mobile'ın bağlı olduğu Telpa, geçtiğimiz ay anlaşmalı iflas talep etmişti. Bununla beraber General Mobile açıklama yapmış ve iflasın kendilerini bağlamadığını açıklamıştı. Yani firma faaliyetlerine devam ediyor. Ve her yıl olduğu gibi General Mobile MWC'de yeni telefonunu tanıtacak. Ve telefonun adı ise General Mobile GM 10 olması bekleniyor. Cihazın en az 4 GB RAM, 64 GB hafıza olması bekleniyor. Yine GM 10'da 48 MP kamera görmemiz şaşırtıcı olmayacak. Henüz teknik bilgileri açıklanmayan GM 10, yine SnapDragon işlemciyle ve Android 10 ile kutudan çıkabilir.

Tüm bu markaların yanı sıra Lenovo & Motorola da yeni bir model duyurabilir. Zira Lenovo, epey bir süredir yeni bir amiral gemisi telefonu tanıtmadı. Bu nedenle MWC 2020'de gözler Lenovo & Motorola'da olacak. Yanı sıra Asus da ülkemizde eskisi gibi telefon satışını sürdüremiyor. Asus kullanıcıları da yeni telefonlar için MWC'yi takip edecek. Asus'un ZenFone adı altında yeni bir telefon tanıtacağı öngörülüyor. Asus'a yakın kaynaklardan sızan bilgilere göre yeni ZenFone telefonu fiyat performans odaklı olup Android 10 ile gelecek. Bu arada Çinli telefon üreticileri Huawei, Oppo ve Xiaomi ise MWC 2020'de ürün tanıtmayacak. Ayrıca yerli telefon üreticisi Vestel ise Z serisi altında orta ya da giriş seviyesi bir cihaz görücüye çıkarabilir. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0