Polis Radyosu Doğubayazıt'ta Yayınlara Başladı! işte Türkiye Polis Radyosu Doğubeyazıt Frekansı

Türkiye Polis Radyosu, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde de yayınlara başladı. Yaklaşık 1 hafta önce ilçede karasal yayın veren radyo istasyonu ile beraber şu anda Doğubayazıt geneli yayın yapan radyo sayısı 7'ye ulaştı. İşte Polis Radyosu Doğubayazıt frekansı...
Polis
Polis Radyo
1952 yılından bu yana yayınlarını sürdüren Polis Radyosu, Türkiye'nin TRT radyoları dışında en eski radyo istasyonu olarak biliniyor. Çalışanlarının emniyet mensubu olan radyo, daha önce bölgesel radyolar şeklinde ülke geneline yayın veriyordu. Ancak 19 yıl önce radyo tek merkezde yayın yapmaya başladı. Türkiye geneli karasal yayınlarını sürdüren Polis Radyosu'nun yayınları hala da bazı il ve ilçelerde yok. Emniyet Teşkilatı'nın Haberleşme Dairesine bağlı olarak yayın yapan radyo, son zamanlarda çok sayıda yere yayın vermeye başladı. Bunlardan biri de Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi.

Çok az sayıda radyonun yayın yaptığı Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde Polis Radyosu 100.5 frekansı üzerinden yayınlarını veriyor. İlçe geneli ve köylerde çeken radyo ile beraber karasal yayınların sayısı 7'ye ulaştı. 100.5'ten yayınlara başlayan Polis Radyosu'nun yanı sıra TRT FM, TRT Radyo 1, TRT Türkü, TGRT FM, AKRA FM, ve Radyo Doğubayazıt yayın yapıyor. Öte yandan 104.4 frekansında yayınlarını sürdüren ilçenin yerel radyosu Radyo Doğubayazıt'ta, bu sene İçişleri  Bakanlığı desteğiyle ilçe kaymakamlığı bünyesinde faaliyete geçirildi. Polis Radyosu ile beraber ilçede radyo sayısının artışı radyo dinleme oranını artırır mı sorusunun yanıtı  ise merak konusu.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0