Xiaomi Redmi Note 7 Android 10 Güncellemesini Ne Zaman Alacak?

2019'un en iddialı orta segment telefonlarının başında gelen Xiaomi Redmi Note 7'nin ne zaman Android 10 alacağı merak konusu. Fiyat performans olarak oldukça başarılı olan Redmi Note 7, Android Q 10 almak için geri sayıyor. İşte ayrıntılar...
Redmi note 8
Note 7
Xiaomi'nin alt markası olarak yoluna devam eden Redmi, ilk telefonunu yani Note 7'yi bu senenin başında piyasaya sürdü. Sunduğu özellikler, tasarımı ve rekabetçi fiyatıyla dikkatleri çeken telefon çok geçmeden Mart 2019'da dünya geneli satışa sunuldu. Kısa sürede büyük ilgi gören Redmi Note 7, son açıklanan verilere göre toplamda 20 milyon adet satılarak büyük  rekora imza attı. Senenin sonuna geldiğimiz şu günlerde bile hala oldukça iyi bir satış grafiğine sahip. Üstelik bir üst modeli olan Redmi Note 8 çıkmasına rağmen... Hal böyle olunca da Xiaomi, orta segmentte konumlandırdığı Redmi Note 7'ye ayrı bir önem veriyor. Öyle ki Xiaomi'nin yeni arayüz güncellemesini ilk alan modellerden biri de Note 7 oldu.

MİUİ 11 güncellemesini alan pek çok Xiaomi Redmi Note 7 kullanıcısının gözü bir yandan da yeni Android sürümünde. Henüz firma tarafından net bir açıklama yapılmasa da  Redmi Note 7'nin Android 10 güncellemesini ne zaman alacağı neredeyse belli. Halihazırda Android 10'u dağıtmaya devam eden Xiaomi, en geç Ocak 2020'de Xiaomi Redmi Note 7'ye Android 10'u verecek. Ancak yeni Android sürümü bu tarih öncesi yani Kasım 2019 gibi yayınlanabilir. Öte yandan Android 10 alan Xiaomi cihaz kullanıcıları genel itibariyle beklentilerinin karşılanmadığını belirtiyor. Bunun sebebi Xiaomi'nin zaten MİUİ ile pek çok yeniliği Android Q'dan önce sunması olarak açıklanabilir.  Android 10'un öne çıkan en önemli özelliklerinden biri olan "karanlık mod" ya da bir başka değişle "dark mod" MİUİ ile beraber çoktan kullanıcılarla buluştu. Bakalım yakın zamanda yayınlanacak olan Redmi Note 7 Android 10 güncellemesiyle beraber kullanıcılar ne gibi değişikliklerle karşılaşacak?  

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0