Doğubayazıt'ta Devasa Bir Park! Fitness, basketbol- voleybol Sahası ve piknik alanı yer alacak

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde fitnes, yürüyüş yolu, voleybol sahası ve daha pek çok sosyal etkinlik alanına sahip park inşaa ediliyor. İlçenin sosyal faaliyetler bakımından büyük bir eksiğini kapatacak olan Hacı Cemal Semetay Parkı, Doğubayazıt Belediyesi ve iş insanlarının desteğiyle hayata geçirilecek.
  Doğubeyazıt
Park alanı
Doğubayazıt'ta yaşayan halkın uzun süredir şikayetçi olduğu bir sorun için belediye önemli bir adım attı. Doğubayazıt'da özellikle de merkezde çocukların, ailelerin ve ilçe halkının vakit geçirebileceği bir park bulunmuyor. Yıllardır bu sorunun  çözülmesini isteyen vatandaşlara iyi haber Doğubayazıt  Belediyesi'nden geldi. Belediyenin yaptığı açıklamaya göre çarşı merkezine yakın bir yerde çok amaçlı bir park inşaa ediliyor.

Park pek çok sportif ihtiyaca yanıt verecek!


Doğubayazıt Belediye Başkanlığıca park yapılması amacıyla hibe edilen Büyük Ağrı Mahallesindeki alana inşa edilecek olan parkta; fitnes, yürüyüş yolu, voleybol ve basketbol sahası yapılacağı açıklandı. Yanı sıra parkta çocuklara yönelik olarak oyun alanları ve kafeterya ile piknik alanı yer alacak. Yapımına başlanan parkın ismi "Hacı Cemal Semetay Parkı" olarak açıklandı.  Birkaç ay içerisinde tamamlanması beklenen proje Doğubayazıt Belediyesi ve Doğubayazıtlı iş insanı Fevzi Semetay tarafından 2200 metrekarelik bir alanda inşa edilecek. Bu arada HDP'li Doğubayazıt Belediyesi tarafından yapılan açıklamada,
"park başta çocuklarımız olmak üzere tüm halkımıza hayırlı olsun." denildi.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0