Miss Turkey 2020 Başvuruları Ne Zaman? Ve Miss Turkey 2020 Finali Ne Zaman Yapılacak?

Pek çok genç kızın hayallerini süsleyen Miss Turkey güzellik yarışmasının başvuru tarihleri merak edilmekte. Peki Miss Turkey 2020 ne zaman gerçekleşecek?  Ve genç kızların merakla beklediği Miss Turkey 2020 başvuruları ne zaman alınacak? İşte detaylar...
Miss turkey 2020 aşvuru
Miss Turkey
Miss Turkey güzellik yarışması, pek çok genç kızın katılmak istediği prestijli bir yarışma olarak yıllardır gerçekleşiyor. Her sene düzenli olarak gerçekleşen yarışma, Türkiye'yi pek çok güzellik yarışmasında temsil ediyor.  Son olarak Miss Turkey 2019'u düzenleyen yarışma, ilk olarak 1980 yılında başladı. Yarışmayla beraber çok sayıda genç kız ekranlarda boy göstermeyi başardı. Hatta öyle ki Miss  Turkey'e katılıp da ilk üç arasına girmeyen kızlar bile yarışma sayesinde tanınıp ünlendi. Bu denli etkili olan güzellik yarışmasında yarışmak her genç kızın hayallerini süslüyor. Ancak Miss Turkey başvuruları sınırlı sürede gerçekleştiği için tarihleri takip etmek çok önemli. Miss Turkey 2019 tamamlandı. Şimdi ise pek çok kızın gözü Miss Turkey 2020'de. Biz de bu haberde Miss Turkey 2020'nin ne zaman gerçekleşeceğini ve Miss Turkey 2020'nin başvuru tarihlerini derledik.

MİSS TUREKEY 2020 NE ZAMAN VE MİSS TURKEY 2020 BAŞVURULARI HANGİ TARİHLER ARASINDA?


Miss Turkey 2020 b aşvurularının Ağustos-Eylül 2020 tarihlerinde açılması bekleniyor. Henüz yarışmayı düzenleyen organizasyon şirketi tarafından net bir açıklama yapılmasa da daha önce düzenlenen Miss Turkey yarışmalarının Ağustos ve Eylül ayında başvuruları topladığı görülüyor. Yarışmaya katılmak isteyen adayların Ağustos 2020 itibariyle Miss Turkey resmi web sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip etmeleri çok önemli.  Bu arada cevabı merak edilen bir başka soru ise Miss Turkey 2020'nin ne zaman gerçekleşeceği?  Yine önceki yılları dikkate aldığımızda Miss Turkey'in Ekim 2020 tarihinde tamamlanacağını söyleyebiliriz. Tabii bu arada Miss Turkey 2020'nin başvuru şartları da yine son derece önemli. Açıklanacak Miss Turkey şartları doğrultusunda başvurı yapmak şansı arttırdığını eklemek lazım.
Miss world
Miss Turkey 2020
Peki Miss Turkey başvuru şartları neler?  Miss Turkey başvuru şartlarına kısaca değinmek gerekirsek; Ocak 2020 itibariyle 18 yaşını doldurmuş olmak, TC vatandaşı olmak, 1 vesikalık ve 1 adet de mayolu fotoğrafı başvurusuna eklemek başlıca şartlar arasında. Ayrıca estetik yapmamış olmak, belli bir boy ölçüsüne sahip olmak, evlenmemiş ve çocuk sahibi olmamış olmak yine aranan şartlar. Miss Turkey başvuru şartları için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Ayrıca Webmgon'un İNSTAGRAM hesabını takip ederek de Miss Turkey 2020 hakkında daha fazla detaya ve ipucuna ulaşabilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0