Doğubayazıt Belediyesi Personel Alımı Yapacak! işte Doğubayazıt Belediyesi İş İlanı Detayları

Ağrı Doğubayazıt Belediyesi önümüzdeki günlerde personel alımı yapacak. Geçtiğimiz aylarda da personel alımı yapan belediyenin henüz hangi alanda kaç kişiyi alacağı resmi olarak duyurulmadı. Peki Doğubayazıt Belediyesi iş ilanı nerede ve ne zaman yayınlanacak?
 Doğubayazıt Belediyesi iş ilanları
DB Belediyesi
Sene sonuna geldiğimiz şu günlerde pek çok kurum eleman ihtiyacını karşılamak için personel alım ilanı yayınlıyor. Özellikle belediyelerin iş ilanlarında dikkat çeken bir artış bulunuyor. Bu belediyelerden biri de Ağrı'nın Doğubayazıt ilçe belediyesi olacak. Belediye, önümüzdeki günlerde personel almaya hazırlanıyor. Öte yandan Doğubayazıt Belediyesi yaklaşık 4 ay önce yine iş ilanı yayınlamış ve toplam 31 kişiye iş imkanı sağlamıştı.  Belediyenin web sitesine eklenen ilana 200'den fazla kişi başvurmuştu. Haziran ayında yayınlanan Doğubayazıt Belediyesi personel alım ilanında çok sayıda alandan işçi alınmıştı.

Önümüzdeki günlerde yayınlanması beklenen Doğubayazıt iş ilanı için henüz belediye tarafından net bir açıklama gelmedi. En geç Aralık ayı sonu gibi duyurusu yapılacağı tahmin edilen   personel alımı Doğubayazıt Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yayınlanacak. Bu arada belediyenin kaç kişi alacağı ve alımların hangi alanda olacağı da bilinmiyor. Doğubayazıt Belediyesi iş ilanı hakkında belediyenin resmi sitesi ve sosyal medya hesaplarından bilgi alınabilecek.

Belediyenin paylaşacağı ilan ve daha fazla  Doğubayazıt iş ilanı  için Webmgon'un FACEBOOK ,TWİTTER ve İNSTAGRAM hesaplarını takip edebilirsiniz. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0