Tek Yürek neden bitiyor? İşte Tek Yürek 22. final bölümü ayrıntıları

Tek yürek dizisi
Tek Yürek
TRT 1'in sevilen dizisi Tek Yürek final yapmaya hazırlanıyor. Temmuz sonu sona erecek olan dizi seyircisini hayal kırıklığına uğrattı. Peki Tek Yürek neden final yapıyor?  İşte Tek Yürek 22. bölümü hakkında öne çıkan detaylar.

Bu senenin başında TRT 1 ekranlarına gelmeye başlayan Tek Yürek dizisi kısa sürede pek çok izleyicinin beğenisini toplamayı başardı. Birliğin ve takım ruhunun önemini vurgulayan gençlik dizisi hakkında flaş bir karar alındı. Geçtiğimiz gün 20. bölümünü yayınlayan Tek Yürek, final yapmak için gün sayıyor. Dizinin sona ereceği bu haftaki bölümüyle sinyal verilmeye  başlandı. Ve şimdi akıllarda tek bir soru var: "Tek Yürek neden bitiyor?"  Yayıncı kuruluş olan TRT 1 ve yapımcı firma olan Degast Film henüz konuyla alakalı herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak dizinin final nedeni pek çok kişi tarafından biliniyor. Haziran ayında pek çok yapım sezon finali yaparken Tek Yürek yaz aylarında da devam kararı almıştı. 3 aylık yaz sezonunda çok ciddi rakipleri olmayan dizi reytinglerde istenen başarıya ulaşamadı. Normalde reyting kaygısı olmayan devlet televizyonu TRT, dizi yapımcısıyla anlaşarak final kararı verdi. 
 
Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever, Hilmicem İntepe, Anıl Tetik, Alpay Kemal Atalan, Eslem Akar, Atakan Yılmaz, Tugay Bahşi, Arda Anarat ve Kaan Altay Köprülü’nün başrolde karşımıza çıktığı Tek Yürek 22. bölümüyle veda edecek. Önümüzdeki hafta sona erecek olan dizi,hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Sosyal medyada pek çok kişi Tek Yürek final yapmasın  diye kampanya düzenlemeye başladı. Öte yandan finale son 2 bölüm kalan gençlik dizisinde aksiyon da artmaya başladı. Temmuz'un son haftası yayınlanacak Tek Yürek 22. bölümde seyirciyi sürprizler de bekliyor.





Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0