O farklı bir doktor! Mucize Doktor ne zaman, oyuncuları kimler? İşte Mucize Doktor konusu ve fragmanı

Mucize doktor
Mucize Doktor
Diziseverleri heyecanlandıran yeni bir dizi başlıyor. Mucize Doktor adındaki yapımın hazırlıkları tamamlanmak üzere... Peki Mucize Doktor'un oyuncu kadrosunda kimler var ve ne zaman başlayacak?  Detaylar haberde

Fox da diğer tüm televizyon kanalları gibi 2019-2020'da başlayacak dizileri için hazırlıklarını sürdürmekte. Yaz boyu sadece Her Yerde Sen dizisiyle devam edecek olan Fox'un yaklaşık 5 yeni diziyi seyirciyle buluşturacağı konuşuluyor. Geçtiğimiz sezon umduğunu bulamayan kanalın en iddialı dizisi ise Mucize Doktor olacak. Amerika Birleşik Devletleri'nde 2 sezon ve 36 bölüm olarak yayınlanıp beğeni toplayan The Good Doctor'dan uyarlanan dizide hastalığı yüzünden etrafıyla pek iletişim kuramayan başarılı bir doktorun öyküsü ekrana taşınacak.  Henüz çekimleri başlamayan dizi şimdiden merak uyandırmayı başardı.

Peki Mucize Doktor ne zaman başlayacak?  Dizi hakkında net bir bilgi verilmese de Eylül sonu ya da Ekim ayı başı gibi görücüye çıkacağı öngörülüyor. Fox'ta yayınlanacak dizinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturacak. Öte yandan Mucize Doktor'un oyuncuları arasında: Taner Ölmez, Reha Özcan, Onur Tuna ve Özge Özder gibi isimler yer alıyor. Medyatava'nın haberine göre dizinin kadın başrol oyuncusu ise Sinem Ünsal olacak. Çekimleri önümüzdeki haftalarda başlayacak olan Mucize Doktor dizisinde;  Taner Ölmez "Doktor Ali", Sinem Ünsal "Nazlı", Reha Özcan 'Adil', Onur Tuna 'Ferman', Özge Özder de 'Kıvılcım' rollerine ekranda  boy gösterecek. MF Yapım'ın yapımcılığında ekranlara gelecek dizinin senaryosunu son olarak yine bir uyarlama dizi olan Bir Litre Gözyaşı'yı da yazan Pınar Bulut kaleme alıyor.

Mucize Doktor'un konusu ve daha fazla detayı yakında Webmgon'da yer alacak.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0