2019'da Kolay Kredi Veren Bankalar Hangileri? İşte Belgesiz, KefilsizKredi Veren Bankalar

Pek çok yurttaş,  nakit ihtiyacı için bankaların kapısını çalabiliyor. Bunun için de kolay kredi veren bankalar ya da bir başka deyişle kefilsiz kredi veren bankalar arayışı başlıyor. Biz de 2019'da en kolay kredi veren bankaları derledik.
 kolay kredi veren bankalar
Kredi
İçerisinde bulunduğumuz 2019 yılı itibariyle kolay kredi veren banka bulmak oldukça zorlaştı. Bu nedenle pek çok kişi  çeşitli ihtiyaçları doğrultusunda belgesiz ve kefilsiz kredi sağlayan bankaları araştırıyor. Biz de bu yazımızda en kolay kredi veren bankaları derledik. Yazıda yer vereceğimiz belgesiz kredi veren bankaların neredeyse tamamı online olarak başvuru kabul etmekte. Çeşitli ihtiyaçlara yönelik düşük faizli ve uzun vadede ödeme olanağı tanıyan finans kuruluşlarının sayısı şimdilik bir elin parmağını geçmese de bankaların internet bankacılığına yatırım yapmasıyla kolay kredi veren bankaların sayısında artış olması bekleniyor. Peki bazı bankalar neden masrafsız ve düşük faizli kredi veriyor?  Bu sorunun yanıtı aslında çok basit. Zira maaş bordrosu ve benzeri belgeler talep etmeyip kolayca kredi sağlayan bankalar şubesiz çalıştıklarından dolayı masrafları olmuyor. Bir de çalışan sayısı az olunca haliyle uygun kredi fırsatları da dikkat çekiyor. Peki kefilsiz, masrafsız ve  düşük faizli uygun kredi veren bankalar hangileri?  Enpara, İNG Bank, N Kolay Kredi, Odeabank ve CEPTETEB şu an için belge istemeden kredi sağlamakta. Gelin şimdi 2019'da kolay kredi veren bankaların kredi detaylarına yakından bakalım.

ENPARA BELGESİZ UYGUN KREDİ






2012 yılında Finans Bank bünyesinde kurulan ve şubesiz bankacılığın ülkemizdeki ilk örneklerinden biri olan Enpara.com, kefilsiz ve masrafsız kredi veren bankaların başında geliyor. 48 ay vade ile düşük faizle kredi veren Enpara'nın belgesiz,  ve masrafsız kredisine başvuru sadece www.enpara.com adresi üzerinden gerçekleşiyor. Katar sermayesi  ile faaliyetlerine devam eden QNB Finans Bank'ın alt kuruluşu olan Enpara'nın güncel kredi faiz bilgilerine resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz. Enpara.com'dan kredi almak için gelir belgesi ve kefil gibi hiç bir şey gerekmiyor. İnternetten yapılan başvuru sonrasında kredi talebi olumlu sonuçlandığı takdirde Enpara kolay kredi işlemleri için bir görevli kredi başvurusu esnasında vermiş olduğunuz iş ya da ev adresinize ziyarette bulunarak gerekli olan evrakları doldurup imza atmanızı isteyecektir. Ardından ise krediniz hesabınıza yatmaktadır.

N KOLAY DÜŞÜK FAİZLİ BELGESİZ KREDİ


Yaptığı reklamlarla öne çıkan N Kolay da gelir belgesi olmadan ve kefil gerektirmeden ihtiyaca göre kredi sağlamakta. Kolay kredi veren finans kuruluşlarından biri olan N Kolay'ın maaş bordrosu gerektirmeyen kredisine internet şube ile cep şubeden başvurmak birkaç dakika sürmekte. Uzun vade ve düşük faiz olanağı tanıyan N Kolay, 40 bin TL'ye kadar krediyi belgesiz verebilmekte. Güncel kredi faizi ve daha pek çok ayrıntı için N Kolay resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. N Kolay, Aktif Bank bünyesinde faaliyetlerini sürdüren güvenilir bir kuruluştur.

CEPTETEB GELİR BELGESİZ KREDİ


Enpara ile aynı mantığa sahip olan CEPTETEB'ten de kefilsiz, belgesiz ve dosya masrafsız kredi almak mümkün. Sadece internet üzerinden başvuru kabul eden banka, 48 aya kadar uzatılabilecek vadede pek çok ihtiyaç için uygun kredi sağlamakta. Bu arada CEPTETEB müşterilerine en fazla 40 bin TL'ye kadar gelir belgesiz kredi olanağı tanımakta. 40 bin TL üstü kredi taleplerinde gelir belgesi istenmekte. Daha fazla detaya CEPTETEB sitesinden ulaşabilirsiniz.CEPTTTEB,  Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) gibi köklü bir bankanın alt kuruluşu olduğundan dolayı kredi başvuruları ve diğer işlemler için güvenilir bir finans kuruluşu olarak dikkat çekiyor.

İNG BANK DA DÜŞÜK FAİZLİ,  BELGESİZ VE KEFİLSİZ KREDİ SAĞLIYOR


"Eski köye yeni adet" sloganıyla hareket eden ve geçtiğimiz ay adının bundan böyle sadece "İNG" olacağını açıklayan İNG BANK da "kolay kredi veren bankalar" arasında yerini alıyor. 50 bin Türk Lirasına kadar ki kredi başvurularında belge ve kefil istemeyen İNG, aynı zamanda dosya masrafı da almamakta. İNG BANK'ın belgesiz kredisine başvurmak için bankanın internet sitesini ya da mobil uygulamasını kullanabilirsiniz. Ayrıca İNG de kolay kredi veren diğer tüm bankalar gibi 48 aya kadar vade imkanı tanıyor. Başvuru işlemlerinden sonra şubeye gitmeye gerek kalmadan İNG BANK'tan biri vermiş olduğunuz adrese gelerek gerekli evrakları imzalayıp krediyi almanız için işlemleri tamamlıyor. 
Önemli not: İNG Bank her ne kadar krediyi belgesiz verse de bazı durumlarda gelir belgesi isteyebilir.

ODEABANK'TAN BELGESİZ KOLAY KREDİ


2019'da kolay kredi veren bankalar arasında en fazla kredi açan Odeabank olduğu görülüyor. Uzun vadeli ve pek çok bankaya göre daha düşük faizle kredi veren Odeabank da internet şubesinden veya mobil şubeden yapılan kredi başvurularına daha çok olumlu sonuçlandırdığı biliniyor. Odeabank Mobil şube ya da internet şube üzerinden gerçekleşen kolay kredi başvurularının bir başka avantajı ise dosya masrafının alınmaması. Öte yandan Odeabank da çoğu zaman belgesiz kredi sağlasa da bazı kişilerden ya da bazı durumlarda gelir belgesi ya da maaş bordrosu istediği oluyor. Başvuru yaparken bunu göz önünde bulundurmak son derece önemli.
Bu arada banka,  müşterilerine 60 bin Türk Lirasına kadar kredi imkanı sağlamakta.  Odeabank güncel kredi faizleri ve daha fazla detaya Odeabank web sitesinden ulaşabilirsiniz.

KEFİLSİZ KREDİ VEREN BANKALAR 2019

 masrafsız kredi veren banka
Kredi
Masrafsız kredi veren banka 
Yukarıda yer verdiğimiz finans kuruluşlarının hem kefil hem de herhangi bir belge istemediğinin altını çizelim. Öte yandan bazı bankalar ise kefilsiz kredi vermekle beraber gelir belgesi ya da maaş bordrosu talep edebiliyor. Bu bankalar: Ziraat Bankası, Garanti Bankası, Türkiye İş Bankası, Vakıf Bank, Deniz Bank, Albaraka Türk, Kuveyt Türk, Türkiye Finans, Aktif Bank,  QNB Finans Bank  ve Halk Bank olarak sıralanabilir. 2019 yılında kefilsiz kredi veren bu bankalar kesinlikle belge talebinde bulunurlar. Acil nakit ihtiyacı olup kefilsiz ve düşük faizli kredi arayanlar buna dikkat etmeli. İş Bankası,  Garanti Bankası ve Ziraat gibi kefilsiz  kredi sağlayan bankalar herhangi bir işte çalışan müşterilerinden maaş bordrosu isterken,  çalışmayıp ancak düzenli bir gelire sahip olan müşterilerden de "gelir belgesi" talep etmekte. Kira geliri veya buna benzer bir gelir sahibi olan kişiler gelirinin düzenli olduğunu kanıtlamak için istenen belgeyi sunmak durumundadır. Ayrıca kefilsiz kredi veren bankalardan ipotek yoluyla da
kredi almak mümkündür.

Peki bazı bankalar hem kefilsiz hem de belgesiz kredi verirken neden bazıları ise kefilsiz ancak belge talebinde bulunarak kolay kredi sağlıyor? Burada müşterinin aleyhine olan herhangi bir durum söz konusu değildir. Enpara,  CEPTETEB, N Kolay gibi büyük ve köklü bankaların alt kuruluşları, ürün ve hizmetlerini daha fazla müşteriye ulaştırabilmek için "kefilsiz ve belgesiz kredi" gibi avantajları sunabiliyor. Bu sayede geçtiğimiz yıllar ve 2019 itibariyle kolay kredi veren bankalar daha çok rağbet görür hale geldi. Acil nakit arayışında olup uygun faizli kredi almak isteyenlerin dikkat edeceği tek husus: bu tür bankalar sadece internet şubesi üzerinden kredi imkanı tanıdığı için başvuru esnasında resmi web sitesi üzerinden işlem yaptığı konusunda emin olmaları gerekiyor. Daha önce de belirttiğimiz gibi şubesiz banka hizmeti sağlayan finans kuruluşları masrafları az olduğundan ötürü düşük faizli kredi ve daha birçok avantajı sunabilmekte.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0