Reytinglerde Uçtu... Afili Aşk Reyting Sonuçlarıyla Dikkat Çekiyor!

Kanal D ekranlarına gelen Afili Aşk'ın reyting sonuçları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Dün zorlu rakiplerle yarışan Afili Aşk reyting yarışında kaçıncı oldu?  Bu sorunun yanıtı haberin devamında... 
Afili aşk
Afili ask
Yaz dizileri tüm hızıyla bir bir ekranlara gelmeye başlıyor. Dün ilk kez ekranlara gelen Kanal D'nin yeni dizisi Afili Aşk seyircinin beğenisini  toplamayı başardı. Afili Aşk'ın 1. bölümü televizyonda dönmeye başladığı saatlerde sosyal medyada pek çok kişi diziyi konuşmaya başladı. Öte yandan Dizinin kadrosunda Çağlar ErtuğrulBurcu ÖzberkAltan Erkekli, Benian Dönmez, Neşe Baykent, Serkay Tütüncü, Asena Tuğal, Uğur Uzunel, Zeynep Tuğçe Bayat, Yılmaz Kunt,  Güzide Arslan, Beril Pozam, Umutcan Ütebay, Vural Ceylan, Banu İnan, Hira Su Yıldız gibi isimler yer alıyor. Serdar Gözelekli'nin yönettiği Afili Aşk'ın senaryosunu ise Barış Erdoğan, İlker Arslan, Kübra Sülün, Okşan Tavaslıoğlu yazıyor. Bundan böyle her çarşamba günü seyirciyle  buluşacak olan Afili Aşk'ın reyting performansı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki yeni dizi reytinglerde kaçıncı oldu? 

AFİLİ AŞK REYTİNG PERFORMANSI İLE ŞAŞIRTTI


Başlangıç için iyi bir başarı elde eden Afili Aşk, reyting sonuçlarıyla şaşırttı. Buna göre AB reyting verilerinde FOX Ana Haber birinci olurken, Afili Aşk ikinci sırada yer aldı. Diziyi sırasıyla Güldür Güldür, Afili Aşk tekrarı ve Survivor takip etti. Total reyting sonuçlarında ise durum şöyle: Fox Ana Haber birinci, Afili Aşk ikinci, Müge Anlı ile Tatlı Sert üçüncü, Survivor dördüncü ve Güldür Güldür beşinci oldu. Peki ABC1 reyting sıralaması nasıl şekillendi?  Burada da sonuç benzer oluşuyla dikkat çekiyor. Buna göre: Fox Ana Haber birinci, Afili Aşk ikinci,Güldür Güldür üçüncü, Müge Anlı ile Tatlı Sert dördüncü ve Survivor ise beşinci sırada kendine yer buldu. Bakalım Kanal D'nin yeni dizisi Afili Aşk reyting yarışında önümüzdeki günlerde nasıl bir performans sergileyecek?




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0