İşte Afili Aşk Fragmanı ve tüm bölümleri hakkında detaylar

Kanal D'de yepyeni bir dizi başlıyor. Afilli Aşk adındaki dizinin oyuncu kadrosu ve konusu şimdiden merak uyandırdı. İşte dizinin merak edilen bütün detayları...
Yaz geldi, çattı. Yazın gelmesinin bir göstergesi ise bir bir ekrana gelmeye başlayan yaz dizileri. Bu dizilerden biri ise bu çarşamba günü Kanal D'de başlayacak olan Afilli Aşk. Romantik komedi türündeki Afilli Aşk, şimdiden hikayesiyle izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Yapımcılığını ARC Film adına Fatih Enes Ömer oğlu'nun gerçekleştirdiği dizinin çekimleri geçen ay başlamıştı. Bu arada Afilli Aşk'ın oyuncuları arasında Burcu Özberk, Çağlar Ertuğrul'un yanı sıra usta oyuncu Altan Erkekli gibi çok sayıda isim bulunuyor.  Ayşe ile Kerem'in yolları kesiştikten sonra başına gelenleri konu alan dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli oturuyor.
Kanal d
Afili Ask
Senaryosunu Barış Erdoğan, İlker Arslan, Kübra Sülün ve Okşan Tavaslıoğlu'nun kaleme aldığı Afilli Aşk 1. bölümü ile 12
Haziran Çarşamba günü saat 20:00'de izleyici karşısına çıkıyor. Ayrıca yayınlanan Afilli Aşk fragmanı pek çok kişinin beğenisini toplamayı başardı. Yaz boyunca ekrana gelecek olan Afilli Aşk bakalım önümüzdeki sezon kendine yer bulabilecek mi? 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0