Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım ortak yayını izle! İmamoğlu - Yıldırım canlı yayını...

Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu ortak yayını Pazar günü 21:00'de başlıyor. Merakla beklenen Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım yayını pek çok kişi tarafından merakla bekleniyor. Peki Yıldırım - İmamoğlu ortak canlı yayını nerede yayınlanıyor?  İşte detaylar... 
Ekrem imamoğlu
İmamoğlu - Yıldırım 
17 yıl aradan sonra bir ilk gerçekleşiyor. İki siyasetçi uzun bir aradan sonra canlı yayında bu hafta sonu karşı karşıya geliyor. Yıllardır muhalefet partileri AK Parti ile canlı yayında bir araya gelmek istediğini dile getiriyor. Her defasında bunu ret eden iktidar partisi, önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan İstanbul seçimi öncesi muhalefetin ortak yayın isteğine olumlu yanıt verdi. Buna göre,  Cumhur İtifakı adayı Binali Yıldırım ve Millet İtifakı adayı Ekrem İmamoğlu, 16 Haziran Pazar günü saat 21:00'de karşı karşıya gelecek. İsmail Küçükkaya'nın sunuculuğunu gerçekleştireceği ortak yayının tüm süreci AKP ve CHP tarafından yürütülüyor. İsteyen televizyon, radyo ve web siteleri merakla beklenen yayını yayınlayabilecek. Her adaya eşit sürenin tanınacağı yayında sorular da yine aynı şekilde olacak. Seçmenlerin merakla beklediği Ekrem İmamoğlu - Binali Yıldırım canlı yayını Webmgon.com üzerinden kesintisiz olarak yayınlanacak. İmamoğlu - Yıldırım ortak yayını sona erdikten sonra yayından kesitler ise Webmgon YouTube kanalında yer alacak.


31 Mart'ta gerçekleşen 2019 yerel seçimleri kapsamında İstanbullu seçmen sandık başına gitmiş ve oyunu kullanmıştı. Seçim sonuçlandığında ise CHP İBB adayı Ekrem İmamoğlu 14 bin oy farkla galip gelmişti. Daha sonra AKP -MHP'nin itirazı sonucu YSK, İstanbul seçimlerinin yenilenmesi yönünde karar aldı. 6 Mayıs itibariyle alınan kararla beraber 23 Haziran 'da yenilenecek olan İstanbul seçimleri için adaylar tekrar propaganda çalışmalarına başladı. Millet İtifakı ve Cumhur İtifakı adayları İstanbul'daki çalışmalarını Anadolu'ya bile taşıdı. Binali Yıldırım Diyarbakır ve Sivas'a giderken, Ekrem İmamoğlu ise Trabzon, Ordu ve Giresun'da halkla buluştu. Adayların yaklaşık 1.5 ay süren seçim çalışmalarının yavaş yavaş sonlarına doğru gelindi. 23 Haziran İstanbul seçimine son 1 hafta kala Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu ortak yayında merak edilen soruları yanıtlıyor. Tüm televizyon, radyo ve web sitelerinin yayınlayabilime hakkının olduğu canlı yayın 16 Haziran Pazar günü saat 21:00'de başlayacak.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0