Söz 85. Bölüm Gelecek mi? Söz dizisi ne den bitti?

Star TV'nin sevilen dizisi Söz bu hafta final yapıyor. Peki 3 sezondur reyting rekorları kıran Söz dizisi neden final yapıyor?  işte çarpıcı detaylar...
sezon sonu geldi. Bu kapsamda bazı diziler sezon finali yaparken, bazıları ise tamamen ekrana veda ediyor. Final yapacak dizilerden en dikkat çekeni ise izleyicinin büyük beğeniyle izlediği Söz oluyor. Buna göre 3 sezondur Star TV ekranlarına gelen Söz dizisi, bu hafta 84. bölümü ile son kez izleyici karşısına çıkacak. Peki dizi her pazartesi günü reyting rekorları kırarken ve her şey yolunda iken neden final yapıyor?.
Söz
Bu sorunun yanıtını vermesi gereken kanal yönetimi ile yapımcı firma açıklama yapmaktan kaçınıyor. Hal böyle olunca iddialar da peşi sıra geliyor. Ortaya atılan iddialardan en dikkat çekeni ise dizinin önümüzdeki sezon 85.  bölümü ile BluTV'de yoluna devam edeceği yönünde. Öte yandan dizinin bitecek olması sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Bu arada Türkiye'de ilk kez Genelkurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı tarafından desteklenen Söz dizisinin son bölümünde izleyiciyi büyük sürprizler bekliyor.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0