Diriliş Ertuğrul 150. Bölümüyle Final Yapıyor, Diriliş Osman Geliyor!

TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul final için geri sayım yaparken pek çok kişinin aklında tek bir soru var: "Diriliş Ertuğrul neden final yapıyor?" 150. Bölüm ile veda edecek olan Diriliş Ertuğrul 'un son bölüm detayları haberimizde... 
Diriliş ertuğrul
Diriliş Ertuğrul

Birkaç sezondur TRT 1'de fırtınalar estiren Diriliş Ertuğrul,  her çarşamba günü reyting rekoru kırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün yayınlanan Diriliş Ertuğrul 148. Bölüm fragmanında sona doğru yaklaşıldığının sinyalleri verilmeye başlandı. Aynı fragmanda "son 3 bölüm" uyarısı da dikkatleri çekti. Geçtiğimiz ay dizinin bu sezon sona ereceği gündeme gelmişti. Ve yapımcı firma kesin karar verdi.Diriliş Ertuğrul bitiyor, yerine Diriliş Osman dizisi çekilecek. Ancak Diriliş Osman ya da Kuruluş Osman olarak ekranlara gelecek dizi için iki oyuncu arasında kriz çıktı. Burak Özçivit ile Engin Altan Düzyatan'ın bir araya gelmek istememesi işleri zorlaştırdığı konuşuluyor. Hatta bunun üzerine yapımcı, Engin Altan Düzyatan'ın canlandırdığı Ertuğrul'u Diriliş Osman'dan çıkarttı.

ERTUĞRUL ÖLÜYOR... 


Gelen haberlere göre Diriliş Ertuğrul'un 150. Bölümünde Ertuğrul Bey ölecek. Bu hafta 148. Bölümü yayınlanacak olan dizi 29 Mayıs'ta ekrana veda edecek. Ve çıkan kriz nedeniyle de Engin Altan Düzyatan ile yollar ayrılmak zorunda kalındı. Yapımcılığını ve senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın gerçekleştirdiği Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde neler olacağı şimdiden merak edilirken diziseverler önümüzdeki sezon başlayacak olan Diriliş Osman'a kilitlendi. Peki ama TRT'nin yeni dizisi nasıl olacak?  Seyirciyi neler bekliyor? 

Başrolde Burak Özçivit'in yer aldığı ve Osman Gazi'yi canlandırdığı dizide Diriliş Ertuğrul'da rol alan oyuncular da bulunacağı bekleniyor. Diriliş Ertuğrul'un devamı olacak olan Diriliş Osman'da artık Osmanlı Devleti kurulmuş olacak. Ertuğrul Bey'in kıyasıya mücadelesi sonuç verirken dizide ilginç bir gelişme de yaşanacak. Normalde tarihte olmamasına rağmen Ertuğrul, dizide Osman Bey'in devlet kuruluşunu göremeyecek. Zira Diriliş Ertuğrul'un 150. Bölümünde Ertuğrul Bey ölecek.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0