Söz 84. Bölümüyle Neden Final Yapıyor? Söz 85. Bölüm İnternete mi Olacak?

Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Söz final yapıyor. Peki üç sezondur ekrana gelen Söz dizisi neden final yapıyor?  İşte Söz 84. Bölümü hakkında merak edilenler.
Söz dizisi
Soz
Nisan 2017'de ekrana gelmeye başlayan Söz dizisi bugüne dek 3 sezon ile seyirci karşısına çıktı. TİMS&B'nin yapımcılığını gerçrkleştirdiği dizi her pazartesi reytinglerde ciddi bir başarı elde etti. Star Tv'de yayınlanan dizi hala da tabiri caiz ise fırtınalar estirirken gelen son haber pek çok izleyiciyi hayal kırıklığına uğrattı. Buna göre Söz 84. Bölümüyle Mayıs ayı sonlarında ekrana tamamen veda edecek. Yapımcı firma ve yayıncı kuruluş olan Star Tv henüz "Söz dizisi neden bitiyor?" sorusuna yanıt vermiş değil.

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan Söz 80. Bölümde "son 5 bölüm" denilerek finale doğru gidildiğinin mesajı verilmişti. Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın üstlendiği dizinin senaryosunu Ethem Özışık kaleme alıyor. Öte yandan Söz dizisinin oyuncu kadrosunda ise Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Sarp Akkaya ve Genco Özak yer alıyor. Söz son bölümüyle bu pazartesi Star TV'de.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0